+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρουτσάς Ιάσων

Ορθοπαιδική

Βιολογικές θεραπείες: Όζον

Ένα εξαιρετικό, μη αλλεργιογόνο και χωρίς σοβαρούς κινδύνους «φάρμακο» για πολλά προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων και για τον πόνο, όπως π.χ.  από κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου, αυχεναλγίες, οσφυαλγίες, πόνους στους ώμους, τα γόνατα, το πόδι  κ.λ.π.

Το όζον παράγεται και στη φύση από κεραυνούς. Στην ιατρική παράγεται από ειδικά μηχανήματα που τροφοδοτούνται από φιάλες οξυγόνου, το οποίο και μετατρέπουν σε όζον.  Η δράση του είναι πολύπλευρη: Καταπολεμά τη φλεγμονή αναστέλλοντας την παραγωγή των ουσιών που την προκαλούν, βελτιώνει τη ροή του αίματος σταθεροποιώντας την κυτταρική μεμβράνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων αλλά και μειώνοντας τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων, βοηθάει το μεταβολισμό, σταματάει τον πολλαπλασιασμό των ιών, είναι μικροβιοκτόνο κ.ο.κ.

Αναλόγως με την ακριβή φύση του προβλήματος του ασθενούς, ο ορθοπεδικός κάνει ενέσεις με όζον σε κάποια σημεία του σώματος. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι εντυπωσιακό. Μετά από τρεις- τέσσερις θεραπείες, ο πόνος υποχωρεί σημαντικά για διάστημα πολλών μηνών, ακόμη και ετών.

Ορθοπαιδικός

Πετρουτσάς Ιάσων

  • Διγενή 12, 16673
  • 210 8992731
  • 6932915787
  • hellenicfoot@gmail.com

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Βλαισός μέγας δάκτυλος (Κότσι)

περισσότερα

Βιολογικές θεραπείες: Υπερθερμία

περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκατάσταση χρόνιας ρήξης δικεφάλου

περισσότερα

Διατομές εκτεινόντων

περισσότερα

Αρθροσκόπηση & Αυτόλογες Κυτταρικές Θεραπείες

περισσότερα
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.