+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Wellness

Elxis spa

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για προσωπική χαλάρωση ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων. Ακοή, γεύση, όραση, αφή και όσφρηση συντονίζονται και καταφέρνουμε να βρεθούν σε πλήρη αρμονία για να απολαύσουν οι πελάτες αξέχαστες εμπειρίες υλοποιώντας τις διεθνείς επιταγές του SPA (Sanitas Per Aqua).

Τα ELXIS SPA θα τα βρείτε στο Σύνταγμα, Μητροπόλεως 3 καθώς και στα συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία, το εξειδικευμένο προσωπικό με τα προϊόντα και τον εξοπλισμό που διαθέτουν θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Θεραπείες

ANCIENT GREEK MYSTIC MASSAGE EXPERIENCE - ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ - ΛΕΜΦΙΚΟ MASSAGE ΣΩΜΑΤΟΣ - FOOT MASSAGE - BACK MASSAGE - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑSSAGE - MASSAGE KYTΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - HOT STONES MASSAGE - Μ6 -- MASSAGE ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ - REFLEXOLOGY - AFTER SUN BODY TREATMENT - RF. ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -- ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - RICH CAVIAR - TRIPLE ACTION - ΑFTER SUN ΠΡΟΣΩΠΟΥ - RF ΠΡΟΣΩΠΟΥ - LD - REJUVANCE -- PLATINUM - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΚΡΩΝ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - FRACTIONAL PLASMA IPIXEL - LPG – KΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ -

Η εταιρεία Elxis Spa αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Bruno Vassari.
Tα προϊόντα – θεραπείες της εταιρείας Bruno Vassari μπορείτε να τα βρείτε στο Εlxis Spa, Μητροπόλεως 3 Σύνταγμα καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.
Η πρωτοποριακή θεραπεία της Bruno Vassari, Lab di Vision Booster πραγματοποιείται στο ιατρείο Elxis Medical, Aλαμάνας 3 στο Μαρούσι.
Η θεραπεία Lab di Vision Booster είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτονα και ώριμα δέρματα, βασίζεται στο υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο και αυτό που την κάνει να διαφέρει από όλες τις άλλες θεραπείες είναι ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο διεισδύει με την μάσκα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με σκοπό να ενεργοποιήσει την κυτταρική δραστηριότητα και έτσι επιτυγχάνεται γρήγορη αναγέννηση του δέρματος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Μητροπόλεως 3, Σύνταγμα
  • +30 210 7015392
  • elxisspa@gmail.com
  • website
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.