+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Οι μεγάλες καινοτομίες των Ελλήνων Γιατρών

Παρουσία Med-Professionals στις ΗΠΑ - Δελτίο Τύπου

Greek Luxury Tourism Workshop – 15 November 2022,  New York, NY, USA & Hermes Expo – 16 November 2022, Grand – Marquis, Old Bridge, NJ, USA

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία των Med-Professionals στις ΗΠΑ. Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου συμμετείχαμε στο Greek Tourism Luxury Workshop που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Μανχάταν. Συναντηθήκαμε με πλήθος Tour Operators στους οποίους παρουσιάσαμε εκτενώς Ιατρούς και συνεργάτες του Δικτύου, ενημερώνοντας για τις καινοτόμες τεχνικές, υπηρεσίες, προϊόντα και τα πολύ ανταγωνιστικά κόστη. Έδειξαν ενδιαφέρον για πολλές πτυχές του Ιατρικού Τουρισμού και μας βοήθησαν να αποκωδικοποιήσουμε την Αμερικανική αγορά και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει τρόπος οι ΗΠΑ να αγκαλιάσουν την Ελλάδα ως προορισμό Υγείας κι Ευεξίας. Στο Greek Luxury Tourism Workshop συμμετείχαν επίσης πολλές περιφέρειες της Ελλάδος και επίσημοι φορείς.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, παρευρεθήκαμε στην 31st Hermes Expo που πραγματοποιήθηκε στο Grand Marquis, Old Bridge, NJ. Και εκεί, παρουσιάσαμε ένα εύρος ιατρικών και όχι μόνο υπηρεσιών στα πλαίσια προώθησης του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Εκτός από φορείς των ΗΠΑ, είχαμε τη χαρά να  έρθουμε σε επαφή και με την Περιφέρεια Ηπείρου, που συμμετείχε στην έκθεση, από πλευράς της οποίας εισπράξαμε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας κι Ευεξίας και προσδοκούμε σε από κοινού μελλοντικές ιδέες και κινήσεις ανάπτυξης στον προσοδοφόρο αυτόν τομέα.

Και στις δύο εκδηλώσεις όσοι ενημερώθηκαν, έλαβαν και έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας κι Ευεξίας στην Ελλάδα καθώς επίσης και για κάθε ιατρό και εταιρεία που εκπροσώπησαν οι Med-Professionals, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο έμφαση στο επαγγελματικό τους προφίλ και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους.

Πέρα από τις δύο αυτές πολύ σπουδαίες εκδηλώσεις όμως είχαμε την πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή να μας υποδεχτεί στην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος. Η Πρόεδρος των Med-Professionals κυρία Ελένη Χόβρη τον ενημέρωσε για τα επιτεύγματα των Ιατρών του Δικτύου μας και όχι μόνο. Ο Σεβασμιότατος βρήκε σπουδαίες τις καινοτομίες της Ελλάδας, και διέκρινε τις λαμπρές προοπτικές που έχει η χώρα μας ως προορισμός Υγείας κι Ευεξίας ειδικά για τους Έλληνες των ΗΠΑ. Ήταν μεγάλη μας χαρά όχι μόνο το ότι μας χάρισε τον χρόνο του και άκουσε την κυρία Χόβρη με ενδιαφέρον αλλά και το ότι μας υπέδειξε τον τρόπο συνεργασίας ώστε να ανοίξει ο δρόμος του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα για το κοινό των ΗΠΑ.

Από τους Med-Professionals εκπροσωπήθηκαν, το νοσοκομείο Hygeia Hospital, το Κέντρο Αιμοδιύλισης Ναυπλίου ΙΚΑΝ, το Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας, το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΙΑΚΕΝΤΡΟ, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, το Ινστιτούτο  Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής I.R.I.S. MED, τον Ρομποτικό Χειρουργό κ. Κ. Κωνσταντινίδη, τον Καρδιοχειρουργό κ. Σ. Πράπα, τον Αλλεργιολόγο κ. Σ. Χρυσουλάκη, τον Καρδιολόγο κ. Ι. Άγριο, την Χειρουργό Οφθαλμίατρο κα. Γ. Μπάρλα, τον Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης κ. Γ. Βασταρδή, τον Αγγειοχειρουργό κ. Μ. Μουστάρδα, τον Γαστρεντερολόγο κ. Κ. Κωνσταντινίδη, τον Οδοντίατρο κ. Μ. Κρομμύδα, τους Χειρουργούς κ. Ι. Σπηλιώτη και Δ. Φαρμάκη, τον Ειδικό Παθολόγο κ. Κ. Χαλκιά, τον Ορθοπαιδικό Χειρουργός κ. Ν. Μπαρμπουνάκη, την Γυναικολόγο και Χειρουργό Μαστού κα. Ε. Αγγελίδου-Χαιρέτη, τον Ουρολόγο κ. Π. Γεωργιάδη, τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Γ. Σκάρπα, την Βιοπαθολόγο κα. Α. Μαρίνη-Μαστρογιαννάκη, τον Νευροχειρουργός κ. Γ. Δημογέροντα, τον Χειρουργό κ. Α. Ιαγμούρ, τον Γυναικολόγο κ. Λ. Δημολένη, τον Περιοδοντολόγο κ. Π. Δαμουλή ενώ εκπροσωπήσαμε και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο φάσμα των υπηρεσιών του Ιατρικού Τουρισμού όπως έιναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Arixton Cover, η εταιρεία παροχής ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας με εξειδίκευση στις αεροδιακομιδές, Athens Assistance και η εταιρεία VIP μετακινήσεων και υπηρεσιών ταξί Stroumpoulis TAXI-VAN transfer.

Σαν Med-Professionals, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τόσο τις διοργανώτριες εταιρείες των δύο εκδηλώσεων για την άψογη οργάνωση κι εξυπηρέτηση, όσο και τους συνεργάτες του Δικτύου μας, που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μπορούμε να παρουσιάζουμε την χώρα μας ως ένα δυνατό “χαρτί” στον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας κι Ευεξίας παγκοσμίως!

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.