+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας... στις υπηρεσίες σας

Συνέδρια

Οι Med-Professionals πραγματοποιούν κάθε χρόνο το Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας & Ευεξίας όπου σε στρογγυλή τράπεζα συγκεντρώνονται πλήθος σημαντικών φορέων της Υγείας και του Τουρισμού και αναλύουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές του σημαντικού αυτού τομέα. Παράλληλα τιμούνται οι ιατροί του δικτύου και σημαντικά πρόσωπα που προσφέρουν στον τομέα του Τουρισμού Υγείας.

Ιατρικός Τουρισμός

Mε την επιμονή, το πείσμα και τον επαγγελματισμό που την συνοδεύει καθημερινά, η εταιρεία Med-Professionals, εξασφαλίζει όχι μόνο τη σύνδεση των ασθενών με τον κατάλληλο ιατρό στην Ελλάδα αλλά και την παροχή όλων των υπολοίπων για ένα επιτυχημένο ιατρικό ταξίδι υπηρεσιών. Ο διεθνής ασθενής μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με ιατρούς για δεύτερη γνώμη αλλά κυρίως να επιλέξει ολοκληρωμένα all-inclusive πακέτα για διακοπές και θεραπείες στην Ελλάδα.

Εκδόσεις

Κάθε χρόνο, οι Med-Professionals, εκδίδουν τον μοναδικό αγγλόφωνο οδηγό Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα “Medical Tourism, Destination Greece”, ο οποίος διανέμεται καθ΄όλη τη χρονιά στις δράσεις που συμμετέχει η εταιρεία στο εξωτερικό ενώ σε ηλεκτρονική μορφή διατίθεται σε tour operators, ασφαλιστικές εταιρείες και Πρεσβείες σε όλο τον κόσμο.

Digital Medical

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.