+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737

Ιατρικά άρθρα

Νταμάγκας Άρης

Facelift - Λίφτινγκ Προσώπου

Λίφτινγκ προσώπου: η "χρυσή επιλογή" για "προσωπική" ανανέωση Το facelift - λίφτινγκ προσώπου αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και πτώση του δέρματος του μέσου προσώπου και του τραχήλου. Διατηρεί τη φήμη του ως το «golden standard» για την αναζωογόνηση του προσώπου, αφού καμία μη χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να το αντικαταστήσει όταν συνυπάρχουν τα εξής σημάδια γήρανσης: «σπασμένη» και χαλαρωμένη επιδερμίδα στο μέσο πρόσωπο, ρυτιδωμένος λαιμός, ρυτίδες και βαθιές ρινοχειλικές πτυχώσεις, «πεσμένα» μάγουλα και διπλοσάγονο.

περισσότερα

Πλαστική Χειρουργική

Λαγογιάννη Ειρήνη

Τεχνολογία και Δέρμα: Τι διαφορετικό να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας

Αν κατά τη διάρκεια των εορτών δεν προλάβατε να φροντίσετε τον εαυτό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Τώρα πρέπει να βρεθεί χρόνος και για εμάς, να ανανεωθεί η επιδερμίδα και να δώσουμε στο πρόσωπο τη λάμψη που του αξίζει.

περισσότερα

Δερματολογία

Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Εξάρθρημα και Αστάθεια Ώμου

Πως πρέπει να αντιμετωπίζεται αρχικά και ποια είναι η τελική θεραπεία; Η άρθρωση του ώμου (γληνοβραχιόνια άρθρωση) σχηματίζεται από την κεφαλή του βραχιονίου και την περιοχή της ωμοπλάτης που ονομάζεται ωμογλήνη. Οι δύο αυτές επιφάνειες βρίσκονται σε μία αντικριστή θέση για να επιτυγχάνεται μία ομαλή κίνηση, παρόμοια με τα οστά του μηρού και της κνήμης στο γόνατο, ενώ περιβάλλονται από διάφορες δομές όπως ο αρθρικός θύλακος, σύνδεσμοι, τένοντες και μύες που τις συγκρατούν.

περισσότερα

Ορθοπαιδική

Βασιλόπουλος Ιωάννης

Εμβόλιο COVID-19 και εγκυμοσύνη

Εμβόλιο COVID-19 και εγκυμοσύνη: Τι ισχύει; Ο αβάσιμος μύθος που αναπτύχθηκε χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο σχετικά με την επίδραση του εμβολίου έναντι του κορωνοϊού στη γονιμότητα, όχι μόνο έχει χρησιμοποιηθεί από τους αμφισβητίες του εμβολιασμού, αλλά έχει επηρεάσει αρνητικά τις γυναίκες και ειδικά τις εγκύους.

περισσότερα

Γυναικολογία

Δάρα Ευθυμία

12 Σούπερ τροφές

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η υγιεινή διατροφή είναι σημαντική για όλους αλλά ορισμένες τροφέςείναι ιδιαιτέρως ωφέλιμες για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στις γυναίκες όπως τα εύθραυστα οστά ,η εγκυμοσύνη ,ο καρκίνος του μαστού  κλπ.

περισσότερα

Γυναικολογία

Μήτσας Γεώργιος

Οστεοπλαστική–μοσχεύματα:Διατήρηση όγκου μετεξακτικού φατνίου

Αμέσως μετά την εξαγωγή ενός δοντιού, η διαδικασία επούλωσης αρχίζει με το σχηματισμό θρόμβου αίματος. Στην περιοχή και με την πάροδο του χρόνου , αυτός ο θρόμβος αίματος μετασχηματίζεται σε οστούν μέσω της φυσικής διαδικασίας της επούλωσης.

περισσότερα

Γναθοχειρουργική

Κυπραίου Αργυρώ

Κογχοπλαστική

Κογχοπλαστική είναι η επέμβαση που γίνεται για να μειώσει το μέγεθος των διογκωμένων ρινικών κογχών που βρίσκονται στο εσωτερικό και πλαϊνό τοίχωμα του ρινικού αεραγωγού.

περισσότερα

Ωτορινολαρυγγολογία

Νικολαϊδου Μαρίλια

Οστεοπόρωση: Μία νόσος της εποχής μας

Η οστεοπόρωση αποτελεί μία νόσο της εποχής μας που πρόσβάλει τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και εξέλιξη της παίζει ο σύγχρονος τρόπος ζωής που χαρακτηρίζεται από την μειωμένη σωματική δραστηριότητα. Πρόκειται για μία νόσο που εμφανίζεται κυρίως στην φάση της εμμηνοπαυσης στις γυναίκες και μετά τα 50 έτη στους άνδρες και μπορεί να επηρεασει σημαντικά την ποιότητα ζωής.

περισσότερα

Γυναικολογία

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.