+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737

Success stories

Γεωργιάδης Παύλος

Πως βελτιώνεται ο προστατικός ιστός με το πρωτόκολλο Γεωργιάδη;

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε την ποσοστιαία βελτίωση στις ζώνες του προστάτη για τα διαφόρα στοιχεία του προστατικού ιστού,

περισσότερα

Ουρολογία

Βαχλιώτης Βασίλειος

Νέες τεχνικές των καρδιολογικών υπερήχων

Δεν πάει πολύς καιρός που όταν κάποιος συνάνθρωπός μας μαθαίναμε ότι έπασχε από κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα θεωρούσαμε τα πράγματα δύσκολα και τελειωμένα και ευχόμαστε όλοι «μακριά από εμάς»…Τα τελευταία χρόνια όμως με τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο, φτάσαμε στο άλλο άκρο…Έχουμε πλέον την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Σήμερα, θεωρείται παράλογο πια να χαθεί άδικα κάποιος ασθενής επειδή δεν αντιμετωπίστηκε και δεν διαγνώστηκε σωστά.

περισσότερα

Καρδιολογία

Βασταρδής Γεώργιος

Ελάχιστα επεμβατική πλάγια προσπέλαση σε τρία διαδοχικά επίπεδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε Ελάχιστα επεμβατική πλάγια προσπέλαση σε τρία διαδοχικά επίπεδα. Την επέμβαση πραγματοποίησε ο Δρ. Γεώργιος Βασταρδής, Εξειδικευμένος Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης, Διευθυντής Κλινικής Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης με την εξειδικευμένη ομάδα του.

περισσότερα

Σπονδυλική Στήλη

Βασταρδής Γεώργιος

Πρωτοποριακή μέθοδος διαδερμικής οστεοσύνθεσης κατάγματος οδόντα Α2 σπονδύλου με απόλυτη επιτυχία σε ασθενή 80 ετών

Τα κατάγματα στον αυχένα είναι κακώσεις οι οποίες είναι πολύ σοβαρές και χρήζουν εξειδικευμένης αντιμετώπισης. Συγκεκριμένα κατάγματα του οδόντα του Α2 σπονδύλου είναι κατάγματα τα οποία είναι ασταθή.

περισσότερα

Σπονδυλική Στήλη

Κυριάκου Γεώργιος

Ρομποτικό σύστημα Focal One

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ:Η εξέλιξη της βιοτεχνολογίας έχει γνωρίσει παγκόσμια άνθηση στον τομέα της ουρολογίας. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε το ρομποτικό σύστημα Focal One.

περισσότερα

Ουρολογία

Σαράντος Κωνσταντίνος

Αρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας

Τι είναι η Aρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας με πρωτόκολλα Fast Track; Η Aρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας είναι η αρθροπλαστική που διενεργείται με τη χρήση Πρωτοκόλλων Γρήγορης Αποκατάστασης FastTrack ή Enhanced Recovery After Surgery (ERAS) και επιτρέπει το ασφαλές εξιτήριο των ασθενών σε λιγότερο από 24 ώρες και σε πολλές περιπτώσεις την ίδια κιόλας ημέρα.

περισσότερα

Ορθοπαιδική

Χατζηραφαήλ Βασιλική

Ρομποτική Χειρουργική

Μία ίσως από τις σημαντικότερες κατακτήσεις του 21ου αιώνα στον τομέα της ιατρικής και ειδικότητας της χειρουργικής ήταν αυτή της ρομποτικής χειρουργικής. Η ρομποτική χειρουργική έχει κυριαρχή θέση στην αντιμετώπιση των δύσκολων γυναικολογικών παθημάτων που χρησιμοποιούν χειρουργική επέμβαση.

περισσότερα

Γυναικολογία

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Σύγχρονο Εργαστήριο Ηχωκαρδιολογίας

To υπερηχογράφημα καρδιάς αποτελεί εξέταση ρουτίνας στην καθημερινή κλινική πράξη, προσφέροντας ανώδυνα και αναίμακτα έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών για την καρδιακή ανατομία και λειτουργικότητα. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, δημιούργησε ένα νέο Εργαστήριο Υπερήχων Καρδιάς, που είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη συσκευή στον κόσμο την E95 R3 της General Electric.

περισσότερα

Καρδιολογία

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.