+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Success stories

Κυριάκου Γεώργιος

Ρομποτικό σύστημα Focal One

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ:Η εξέλιξη της βιοτεχνολογίας έχει γνωρίσει παγκόσμια άνθηση στον τομέα της ουρολογίας. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε το ρομποτικό σύστημα Focal One.

περισσότερα

Ουρολογία

Σαράντος Κωνσταντίνος

Αρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας

Τι είναι η Aρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας με πρωτόκολλα Fast Track; Η Aρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας είναι η αρθροπλαστική που διενεργείται με τη χρήση Πρωτοκόλλων Γρήγορης Αποκατάστασης FastTrack ή Enhanced Recovery After Surgery (ERAS) και επιτρέπει το ασφαλές εξιτήριο των ασθενών σε λιγότερο από 24 ώρες και σε πολλές περιπτώσεις την ίδια κιόλας ημέρα.

περισσότερα

Ορθοπαιδική

Χατζηραφαήλ Βασιλική

Ρομποτική Χειρουργική

Μία ίσως από τις σημαντικότερες κατακτήσεις του 21ου αιώνα στον τομέα της ιατρικής και ειδικότητας της χειρουργικής ήταν αυτή της ρομποτικής χειρουργικής. Η ρομποτική χειρουργική έχει κυριαρχή θέση στην αντιμετώπιση των δύσκολων γυναικολογικών παθημάτων που χρησιμοποιούν χειρουργική επέμβαση.

περισσότερα

Γυναικολογία

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Σύγχρονο Εργαστήριο Ηχωκαρδιολογίας

To υπερηχογράφημα καρδιάς αποτελεί εξέταση ρουτίνας στην καθημερινή κλινική πράξη, προσφέροντας ανώδυνα και αναίμακτα έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών για την καρδιακή ανατομία και λειτουργικότητα. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, δημιούργησε ένα νέο Εργαστήριο Υπερήχων Καρδιάς, που είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη συσκευή στον κόσμο την E95 R3 της General Electric.

περισσότερα

Καρδιολογία

Βασιλόπουλος Ιωάννης

Διατροφογενωμική: Η τελευταία εξέλιξη στην επίλυση της ανεξήγητου υπογονιμότητας

Ζούμε σε μία εποχή όπου η εξέλιξη της επιστήμης, εκτός των ευεργετικών λύσεων που προτείνει στον άνθρωπο, δημιουργεί δυστυχώς και ανεξέλεγκτες επιπτώσεις τόσο στη βιόσφαιρα, όσο και στο περιβάλλον που ζει, μεγαλώνει και τεκνοποιεί.

περισσότερα

Γυναικολογία

Βασταρδής Γεώργιος

Καινοτόμες Ενδοσκοπικές και Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές για την αντιμετώπιση των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης

Η προηγμένη Ενδοσκοπική Χειρουργική αντιστοιχεί στις Ενδοσκοπικές και Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές που προσφέρουν λύση σε όλες τις παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης.

περισσότερα

Χειρουργική

Γουδέβενος Γεώργιος

Έλεγχος Μυϊκού Έργου & Ισχύος

Αντικειμενική Μέθοδος Αξιολόγησης & Ενδυνάμωσης των Σταθεροποιητών Μυών της Σπονδυλικής Στήλης

περισσότερα

Φυσικοθεραπεία

Πράπας Σωτήριος

Η υπεροχή της δικής μας Πρωτοποριακής Μεθόδου σε Πάλλουσα Καρδιά (OFF Pump) με τη χρήση του Κυκλώματος Π-Graft

Η φιλοσοφία της τεχνικής μας: Στον ανθρώπινο οργανισμό, όλα τα όργανα και τα μέλη του σώματος διαθέτουν για την αιμάτωσή τους δύο ή περισσότερα αρτηριακά κυκλώματα.

περισσότερα

Καρδιοχειρουργική

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER