+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737

Success stories

Μπουτσιάδης Αχιλλέας

Αρθρίτιδα της άρθρωσης του ώμου

Αρθρίτιδα της άρθρωσης του ώμου είναι η αλλοίωση-καταστροφή του αρθρικού χόνδρου που οδηγεί τελικά σε πλήρη αποδιοργάνωση της άρθρωσης.

περισσότερα

Ορθοπαιδική

Med Professionals

Gene Best Paper Award 2022 σε Έλληνες ιατρούς για την χαρτογράφηση της ακίδας παραλλαγών του κορωνοϊού

Την κορυφαία διάκριση Best Paper Award 2022 απένειμε το διεθνές ιατρικό περιοδικό GENE journal (imp f 3.5) του ομίλου ELSEVIER σε Ελληνική ιατρική ερευνητική ομάδα με υπεύθυνο (corresponding author) τον κ. Ευάγγελο Τσιάμπα, Στρατ. Ιατρό Κυτταρολόγο, MD, MSc, PhD του 417 ΝΙΜΤΣ Επιστ. Συνεργάτη Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Μεταδιδακτορικό Ερευνητή της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

περισσότερα

Διάφορα

Γεωργιάδης Παύλος

Τεχνητή Νοημοσύνη & Προστατίτιδα

Στον 21ο αιώνα, έχουμε παρακολουθήσει εντυπωσιακές εφευρέσεις, όπως το AlphaFold της DeepMind, το ChatGPT της OpenAI, το AI-augmented OCT του Moorfields, μεταξύ πολλών άλλων, ειδικά στους τομείς της επεξεργασίας κειμένου και εικόνας. Στον τομέα της Ιατρικής, εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) χρησιμοποιούνται ευρέως για την ανίχνευση του καρκίνου, κυρίως στον τομέα της Ακτινολογίας, με στόχο τη μείωση του ανθρώπινου λάθους και τη βελτίωση της αντικειμενικότητας. Ωστόσο, όσον αφορά την αντιμετώπιση της χρόνιας φλεγμονής του προστάτη, γνωστής και ως προστατίτιδα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το κυρίαρχο σημείο αναφοράς και σύγκρισης αποτελεσμάτων στην πλειονότητα των ακαδημαϊκών εργασιών, ακόμη και σε σεβαστά περιοδικά με peer-review, παραμένει ένα ερωτηματολόγιο γνωστό ως NIH-CPSI, το οποίο εισήχθη τον προηγούμενο αιώνα.

περισσότερα

Ουρολογία

Πράπας Σωτήριος

Η υπεροχή της δικής μας Πρωτοποριακής Μεθόδου σε Πάλλουσα Καρδιά (OFF Pump) με τη χρήση του Κυκλώματος Π-Graft

Η φιλοσοφία της τεχνικής μας: Στον ανθρώπινο οργανισμό, όλα τα όργανα και τα μέλη του σώματος διαθέτουν για την αιμάτωσή τους δύο ή περισσότερα αρτηριακά κυκλώματα.

περισσότερα

Καρδιοχειρουργική

Βασταρδής Γεώργιος

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Κέντρο Αριστείας (Center of Excellence) Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Κέντρο Αριστείας (Center of Excellence) Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης. Διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο σε καινοτόμες ενδοσκοπικές και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές χειρουργών σπονδυλικής στήλης, με προέλευση από Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική.

περισσότερα

Σπονδυλική Στήλη

Παρδαλίδης Νικόλαος

Ρομποτική da Vinci Προστατεκτομή: Η Καθιερωμένη Ατραυματική Λύση του Προστατικού Καρκίνου

Με ασυναγώνιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα που ξεπερνά ακόμα και τα πιο επιδέξια ανθρώπινα χέρια, το ρομπότ da Vinci έφερε επανάσταση στην αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη διασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό χειρουργικό αποτέλεσμα με μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία.

περισσότερα

Ουρολογία

Γεωργιάδης Παύλος

Πως βελτιώνεται ο προστατικός ιστός με το πρωτόκολλο Γεωργιάδη;

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε την ποσοστιαία βελτίωση στις ζώνες του προστάτη για τα διαφόρα στοιχεία του προστατικού ιστού,

περισσότερα

Ουρολογία

Βαχλιώτης Βασίλειος

Νέες τεχνικές των καρδιολογικών υπερήχων

Δεν πάει πολύς καιρός που όταν κάποιος συνάνθρωπός μας μαθαίναμε ότι έπασχε από κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα θεωρούσαμε τα πράγματα δύσκολα και τελειωμένα και ευχόμαστε όλοι «μακριά από εμάς»…Τα τελευταία χρόνια όμως με τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο, φτάσαμε στο άλλο άκρο…Έχουμε πλέον την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Σήμερα, θεωρείται παράλογο πια να χαθεί άδικα κάποιος ασθενής επειδή δεν αντιμετωπίστηκε και δεν διαγνώστηκε σωστά.

περισσότερα

Καρδιολογία

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.