+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ιατρικός Τουρισμός

Ιατρικός Τουρισμός. Το καινοτόμο Πρόγραμμά μας.

Mε την επιμονή, το πείσμα και τον επαγγελματισμό που την συνοδεύει καθημερινά, η εταιρεία Med-Professionals, εξασφαλίζει όχι μόνο τη σύνδεση των ασθενών με τον κατάλληλο ιατρό στην Ελλάδα αλλά και την παροχή όλων των υπολοίπων για ένα επιτυχημένο ιατρικό ταξίδι υπηρεσιών. Ο διεθνής ασθενής μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με ιατρούς για δεύτερη γνώμη αλλά κυρίως να επιλέξει ολοκληρωμένα all-inclusive πακέτα για διακοπές και θεραπείες στην Ελλάδα.

Ραντεβού

Εφεξής, προγραμματίζουμε και συντονίζουμε τα ραντεβού ιατρών και ασθενών

Έλεγχος Στοιχείων

Επιβεβαιώνουμε τα στοιχεία του ασθενή για να προχωρήσει η διαδικασία του ραντεβού.

Διαθεσιμότητα

Ενημερώνουμε τους ταξιδιώτες υγείας για τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα που μπορεί ο γιατρός να τους υποδεχτεί.

Ιστορικό

Σε περίπτωση που απαιτείται ιατρικό ιστορικό ο ασθενής θα επιλέγει εάν θα προσκομίσει προσωπικά τον ιατρικό φάκελο ή μέσω των Med-Professionals.

medtourism.gr

Επισκεφθείτε την ειδική πλατφόρμα Ιατρικού Τουρισμού

Σε περίπτωση που απαιτείται ιατρικό ιστορικό ο ασθενής θα επιλέγει εάν θα προσκομίσει προσωπικά τον ιατρικό φάκελο ή μέσω των Med-Professionals.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.