+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η αποστολή του medprofessionals.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αξιότιμα μέλη του Δικτύου Υγείας.

Το Δίκτυο των Εξειδικευμένων Ιατρών πρωτοπορεί στον Ιατρικό Τουρισμό. Είμαστε οι μοναδικοί που παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του Έλληνα Επιστήμονα με αναλυτικά βιογραφικά και καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες και τεχνικές σε διεθνές επίπεδο, ώστε οι ταξιδιώτες υγείας να έχουν εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση για όλες τις ιατρικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μέσω του site και των εντύπων μας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι διεύρυνση της αγοράς υπηρεσιών υγείας και η διεθνοποίηση του χαρακτήρα των υπηρεσιών. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα συμβουλευτικής ως προς την πιστοποίηση των iατρικών x ώρων και μηχανημάτων για τον ιατρικό τουρισμό διεθνώς όπως και την χορήγηση ειδικού σήματος ιατρικού τουρισμού από τον ΕΟΤ.

Οι Med-Professionals εργάζονται δυναμικά ώστε να τοποθετήσουν τους κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς στο διεθνή δρώμενα του ιατρικού τουρισμού.

Ερχόμαστε σε επαφή με τα μεγαλύτερα Tour Operators, ασφαλιστικούς φορείς ελληνικούς και διεθνείς φορείς τουρισμού και υγείας.

Όραμα μας είναι η αξιοπιστία και το χτίσιμο εμπιστοσύνης ανάμεσα στους ταξιδιώτες υγείας και στη Χώρα μας και με αυτό το κίνητρο αρχίσαμε να γνωστοποιούμε τη δράση μας και να κινητοποιούμε ομογενειακούς και τουριστικούς φορείς σε Αμερική, Κίνα, Αυστραλία και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ελένη Χόβρη, Ιδρύτρια του medprofessionals.gr
1680

εξειδικευμένοι γιατροί

15

θεραπευτήρια

70

ειδικότητες

45

πόλεις & δήμοι

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Όραμα και Στόχοι

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία.

Πως παρέχουμε Φροντίδα Υγείας;

Μέσα από το Δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals ο ασθενής έρχεται σε επαφή με τον Εξειδικευμένο ιατρό που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα ανάλογα με τις ανάγκες του. Mε την επιμονή, το πείσμα και τον επαγγελματισμό που μας συνοδεύει καθημερινά,εξασφαλίζουμε τη σύνδεση των ασθενών με τον κατάλληλο ιατρό στην Ελλάδα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στον όμιλο επικοινωνίας Med-Professionals η βασική μας αρχή είναι ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ξεκινώντας για πρώτη φορά μια πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα "Η πρόληψη σώζει ζωές" εκδίδουμε κάθε χρόνο Ιατρική Ατζέντα την οποία οι ιατροί και συνεργάτες του Δικτύου προσέφεραν σε σχολεία και συλλόγους παραμεθόριων περιοχών και όχι μόνο. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι ιατροί και συνεργάτες του Δικτύου προσφέρουν κάθε χρόνο σε Δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα παραμύθια σε μορφή κόμικ για την ιστορία των Γλυπτών του Παρθενώνα. Είμαστε δίπλα στις προσπάθειες της Great Greece for Ever, για την πληθυσμιακή ανάκαμψη της Ελλάδας και την επαναπροσέγγιση των Ελλήνων της Διασποράς.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.