+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ετήσιο Συμπόσιο Med-Professionals

  • 09.05.2022
  • Titania Athens Hotel

8ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

H Med-Professionals Communication Group και η Hellenic News of America, σας προσκαλoύν με ιδιαίτερη χαρά, στο ετήσιο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού, στις 9 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Titania.

Ο Όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals, τα τελευταία εννιά χρόνια, έχοντας πλέον διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία, εξειδικεύεται στην πραγματοποίηση Δράσεων, στη δημιουργία Συνεργασιών και στην προώθηση καταξιωμένων Ελλήνων Ιατρών, Μονάδων Υγείας και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες μεθόδους τους (“Medical Success Stories”). Στόχος μας η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ελληνικής Ιατρικής Επιστήμης, όπως και η ανάδειξη της Ελλάδας ως ΝΕΟ ανταγωνιστικό brand name για την προσέλκυση νέων ταξιδιωτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, 365 ημέρες τον χρόνο.

Στο Συμπόσιο θα παρευρεθούν οι ιδρυτές της international platform Cure Journey που θα ανακοινώσουν δια ζώσης τη σύμπραξη Διασυνοριακής Συνεργασίας μεταξύ των  Med-Professionals Communication Group και της Cure Journey (trading as Doclinia) μέσω της οποίας η Ελλάδα γίνεται πρωταγωνίστρια στον χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού Παγκοσμίως ως Top Destination. Η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα, θα προσφέρει θέσεις εργασίας και θα φέρει συνάλλαγμα από το εξωτερικό.

Η πρωτοπόρα εταιρεία σύνταξης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, AEGIS θα είναι μαζί μας για να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα ως προς τον Ιατρικό Τουρισμό και ποιοι μπορούν να επωφεληθούν.

Φέτος, μέσα από τα Βραβεία-Θεσμό πλέον των Med-Professionals επιβραβεύουμε τους διορατικούς και πρωτοπόρους ιατρούς  και Μονάδες Υγείας που τολμούν να οραματίζονται, να επιχειρούν, να επενδύουν και διακρίνονται στον χώρο της Υγείας παρουσιάζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές.

Επίσης θα τιμήσουμε Μονάδες Υγείας κι εταιρείες διακεκριμένες που επενδύουν στην έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία και την τεχνολογία. Σκοπός των Med-Professionals είναι να παρουσιάσουν διακρίσεις, τις τεχνικά καινοτόμες και κοινωνικά επωφελείς εφευρέσεις, φάρμακα και προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ψηφιακές εφαρμογές, πράσινη ενέργεια, καινοτόμα προϊόντα κα. Κοινό χαρακτηριστικό της επιστήμης είναι η αριστεία και η καινοτομία που αποτελούν προτεραιότητες της εθνικής κι Ευρωπαϊκής πολιτικής για την έρευνα, την τεχνολογία και οικονομική ανάπτυξη κι ευημερία, διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων την υστεροφημία τους

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν οι κάτωθι οργανισμοί:

α) Ο Οργανισμός Great Greece for Ever χαιρετίζει τα 200 χρόνια πορείας της Ελλάδας από την παράδοση στην νέα εποχή. Τιμάει την ιστορία, οραματίζεται το μέλλον και αφήνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.

Ασχολείται με εξειδικευμένες δράσεις τόσο για την αντιμετώπιση της Υπογεννητικότητας, όσο και την ενίσχυσή της Ομογένειας στο εξωτερικό. Στόχος είναι η παγκόσμια προβολή της ψηφιακής Ελλάδας της Νέας εποχής ως παγκόσμιο κέντρο Αριστείας, προσφέροντας Δωρεάν Μαθήματα Ελληνικών, στα παιδιά των Ελλήνων ομογενών, με πρόγραμμα Διαδικτυακής Παλιννόστησης καθώς και, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τους Έλληνες ομογενείς και προβάλλοντας την Ελλάδα ως χρυσό προορισμό Υγείας κι Ευεξίας.

β) Ο Σύνδεσμος μας, Hellenic News of America, για διάστημα τριάντα ετών, προσφέρει ενημέρωση σε 200,000 Συνδρομητές Έλληνες ομογενείς, επιτυγχάνοντας τη δημιουργία Γέφυρας Επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς. Δικό μας όραμα αποτελεί η Διατήρηση της Ελληνικής Συνείδησης και ταυτότητας στην Ομογένεια –χρησιμοποιώντας από κοινού, σύγχρονα ψηφιακά μέσα και διαδικτυακά προγράμματα παλιννόστησης  – έτσι ώστε η Γλώσσα, η Ιστορία, η Θρησκεία, τα Ήθη και τα Έθιμα της πατρίδας μας να κρατηθούν ενεργά και επίκαιρα. Η Ελλάδα μας τότε αδιαμφισβήτητα, θα φαντάζει πολύ μεγαλύτερη.

Ευχόμαστε από καρδιάς, η επιβράβευση και η προβολή των διακριθέντων στα Βραβεία-Θεσμό να αποτελέσει πρότυπο και να παρακινήσει όλους όσους εργάζονται κι επιχειρούν στον χώρο της υγείας να επιδιώξουν την βέλτιστη ανάπτυξκη αλλά και την αριστεία στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους με τις καινοτομίες τους προσφέρουν στον τομέα της υγείας και καθιστούν με αυτό τον τρόπο την ελλάδα μας γνωστή παγκοσμίως από τον Ιπποκράτη έως σήμερα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά παγκοσμίως μέσω online streaming

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.