+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Γεωργιάδης Παύλος Ουρολόγος

Ουρολόγος

Γεωργιάδης Παύλος

  • Ασκληπιού 39, Αθήνα 10680
  • 2103632377
  • 6944776333
  • georgiadis.urology@gmail.com

Ειδική εκπαίδευση στην Παιδο - Ουρολογική Κλινική Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, στην Γυναικολογική κλινική του Νο- σοκομείου “ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ” και στο γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου “ΝΙΜΤΣ”.

Ειδική εκπαίδευση στη Γενική Υπερηχογραφία - Ακτινοδιαγνωστική του ουρογεννητικού συστήματος και στη Διορθική Υπερη- χοτομογραφία και Βιοψία του Προστάτη στο Ακτινολογικό τμήμα και την Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου “ΝΙΜΤΣ”. Ειδική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην Ουροδυναμική - Νευροουρολογία στο Εργαστήριο Ουροδυνα- μικής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “ΝΙΜΤΣ”.

Επίσημη χορήγηση άδειας από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για εκτέλεση υπερήχων των οργάνων της ειδικότητας της Ουρολογίας.

Εκπαίδευση στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική στην Ουρολογία στο EUROPEAN INSTITUTE OF TELESURGERY in University of Strasbourg (FRANCE) με λήψη “CERTIFICATE OF TRAINING IN MINIMAL ACCES SURGERY” και “DIPLOME D’ UNIVERSITE DE CHIRURGIE LAPAROSCOPIQUE”.

Ο ιατρός εφαρμόζει μια πρωτοποριακή τεχνική για τη θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας, η οποία αποτελείται από την τεχνική των ειδικών προστατικών συνθλίψεων-πιέσεων (την οποία και ονομάζει “finger pressure unbloking curative prostate treatment”) και η οποία συνοδεύεται με τις ειδικές ενδοπροστατικές εγχύσεις φαρμακευτικών ουσιών (“intraprostatic injectable pharmaceutical agents”).

Έτσι επιτυγχάνει ριζική θεραπεία στη χρόνια προστατίτιδα, γεγονός που αποτελεί μοναδικότητα όχι μόνο σε τεχνική αλλά και σε αποτέλεσμα, ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρομποτική Χειρουργική

Ογκολογία

Παθήσεις Προστάτη- Κύστεως - Νεφρών

Λιθίαση

Ενδοσκοπική Ουρολογία

Ουρολοιμώξεις

Στυτική δυσλειτουργία

Ανδρική Υπογονιμότητα

Ακράτεια Ούρων

Ουροδυναμική

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.