+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Κωλέττη Αγγελική PhD

Ενδοκρινολόγος

Κωλέττη Αγγελική

  • Ιωάννου Φωκά 40, Λαμπρινή 11142
  • 2102139009
  • info@angelikikoletti.gr

Η ιατρός Αγγελική Κωλέττη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμο "Αριστα". Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού στο Νοσοκομείο " Ευαγγελισμός". Παράλληλα εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή και είναι αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και είναι μέλος της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης. Από το 2012 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λαμπρινή.

Η Ενδοκρινολογία είναι ειδικότητα της Ιατρικής που μελετά τη λειτουργία και τις παθήσεις των ενδοκρινών αδένων.

Οι συχνότερες παθήσεις που αντιμετωπίζει ένας Ενδοκρινολόγος είναι αυτές του θυρεοειδούς αδένα, ο σακχαρώδης διαβήτης, οι διαταραχές των λιπιδίων, η παχυσαρκία και το μεταβολικό σύνδρομο, το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, προβλήματα που συνδέονται με την έμμηνο ρύση, την γονιμότητα και την εμμηνόπαυση, η οστεοπόρωση ή η έλλειψη βιταμίνης D, και διαταραχές του ασβεστίου όπως ο υπερπαραθυρεοειδισμός.

Στις ενδοκρινικές παθήσεις συμπεριλαμβάνονται επίσης η ανεπάρκεια ή η υπερέκκριση ορμονών της υπόφυσης και των επινεφριδίων καθώς και τα αδενώματα (διογκώσεις) αυτών. Πολλές από αυτές αλληλοσυνδέονται κι έτσι ο Ενδοκρινολόγος καλείται να τις αντιμετωπίσει στο σύνολό τους.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρύθμιση σακχάρου αίματος

Κλινική Εξέταση θυρεοειδούς και έλεγχος ορμονών

Έλεγχος οστεοπόρωσης και αντιμετώπιση

Έλεγχος βάρους και ρύθμιση μεταβολισμού

Διαβήτης κύησης

Ρύθμιση βάρους και σακχάρου με διατροφική ιατρική μέθοδο

Παθήσεις Θυρεοειδούς (Υποθυρεοειδιμός, Υπέρθυρεοειδισμός, Αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα, Όζοι)

Θυρεοειδούς, Καρκίνος θυρεοειδούς

Παθήσεις Παραθυρεοειδούς

Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 και 2

Διαβήτης κύησης

Παχυσαρκία και Μεταβολισμός

Δυσλιπιδαιμία

Οστεοπόρωση

Διαταραχές εμμήνου ρύσεως

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Παθήσεις υπόφυσης

Παθήσεις επινεφριδίων

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER