+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Τσέλιος Ανδρέας Καρδιολόγος

Καρδιολόγος

Τσέλιος Ανδρέας

  • Λεωφόρος Πεντέλης 24, Βριλήσσια 15235
  • 2110148060
  • 6977642333
  • andreastselios@gmail.com

Ο Στρατιωτικός Ιατρός Ανδρέας Τσέλιος έκανε όλη την ειδικότητα της Καρδιολογίας σε διακεκριμένα νοσοκομεία της Αγγλίας, όπως το Russells Hall Ηospital, το Queen Elizabeth Hospital, University of Birmingham, UK και το New Cross Hospital, Wolverhampton, UK. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1998) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Έλαβε διετή Μετεκπαίδευση στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του ΓΝΑ Σισμανογλείου.

Έχει εργαστεί στο 401 ΓΣΝΑ και στο 417 ΝΙΜΤΣ κατέχοντας τη θέση του Επιμελητή στο Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας με κύρια ενασχόλησή του την επεμβατική αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου, τις βαλβιδοπάθειες, την περιφερική νόσο και την εμφύτευση βηματοδοτών. Στην παρουσα φαση εργάζεται ως Επιμελητής  Α'  της  Καρδιολογικής Κλινικής  και του Αιμοδυναμικού  Εργαστηρίου του 417 ΝΙΜΤΣ.

Διατηρεί Σύγχρονο Ιατρείο Καρδιαγγειακής Πρόληψης και Επεμβατικής Καρδιολογίας στα Βριλήσσια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παρακάτω:

Στεφανιαία νόσος: Διερεύνηση στεφανιαίας ανεπάρκειας, μετεμφραγματική μελέτη, Follow up, θεραπεία. Στεφανιογραφία – Αγγειοπλαστική, Σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές, Έλεγχος περιφερικής αρτηριακής νόσου. Διερεύνηση και εκτίμηση βαλβιδοπαθειών. Διερεύνηση και θεραπεία καρδιακής ανεπάρκειας.

Αρρυθμιολογικό: Διάγνωση και θεραπεία,κολπική μαρμαρυγή, κοιλιακές ταχυαρρυθμίες, εμφύτευση και έλεγχος βηματοδοτών και απινιδωτών, διερεύνηση συγκοπής.

Μελέτη αθηρωματικής νόσου, έλεγχος καρδιομεταβολικών παραγόντων, δυσλιπιδαιμία, διερεύνηση και θεραπεία αρτηριακής υπέρτασης, μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία-διατροφή.

Προληπτική Ιατρική (Check up) . Μελέτη αθλητικής καρδιάς. Διερεύνηση συγγενών καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης. Μυοκαρδιοπάθειες. Προσχολικός και Προαθλητικός έλεγχος.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύγχρονο Ιατρείο Καρδιαγγειακής Πρόληψης και Επεμβατικής Καρδιολογίας

Πρότυπο Κέντρο Υπερηχοκαρδιογραφίας πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα και αρτιότερα εξοπλισμένα Καρδιολογικά κέντρα στην Ελλάδα. Με τη διαρκή ανανέωση και επέκταση του εξοπλισμού του βρίσκεται στην αιχμή της Ιατρικής τεχνολογίας. Ο Ιατρός διαθέτει διεθνή πιστοποίηση στους Υπερήχους Καρδιάς από την Βρετανική Εταιρεία Υπερηχοκαρδιογραφίας (British Society of Echocardiography Accreditation) με πλήθος μετεκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έγχρωμο Υπερηχογράφημα (Τρίπλεξ) Καρδιάς και μεγάλων αγγείων

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Τεστ Κόπωσης

Χόλτερ ρυθμού και Πιέσεως

Έλεγχος αρτηριακής πίεσης, λιπιδίων και αρρυθμιών

Καρδιολογική εξέταση σε αθλητές

Check-up – Καρδιολογικό.

Κατ΄ οίκον Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Τρίπλεξ Καρδιάς με σύγχρονο Φορητό Υπερηχοκαρδιογράφο.

Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις με τα ταμεία.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.