+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Μαρίνη Μαστρογιαννάκη Αλεξάνδρα Βιοπαθολόγος

Βιοπαθολόγος

Μαρίνη Μαστρογιαννάκη Αλεξάνδρα

  • Αμβροσίου Φραντζή 19, Κυπαρισσία 24500
  • 2761023845
  • 6972022737
  • analysis.marini@gmail.com

Η Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη γεννήθηκε στα Θυμιανά της Χίου, αλλά σήμερα ζει και εργάζεται στην Κυπαρισσία, έδρα του δήμου Τριφυλίας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπηρέτησε ως αγροτική ιατρός στο Πυργί της Χίου και στη συνέχεια εργάστηκε στο νοσοκομείο της Χίου. Πήρε ειδικότητα Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας   (Αιματολογία – Βιοχημεία - Μικροβιολογία-Ανοσολογία) στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Αντιγόνη Αρσένη. Από ειδικευόμενη συμμετείχε στο ερευνητικό έργο του Εργαστηρίου του νοσοκομείου. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Αιματολογία (Λευχαιμίες, Αιμοσφαιρινοπάθειες) υπό την εποπτεία του αείμνηστου Άρη Καρακλή, Διευθυντή τότε του Αιματολογικού Εργαστηρίου και της Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της εκπόνησε τις εργασίες: “Χρώση Βλεφαρίδων στη Ψευδομονάδα” και “Acinetobacter calcoaceticus, ως αίτιο σηψαιμίας στα νεογνά” (Α. Μαστρογιαννάκη, Ε. Μαλάμου, Α. Αρσένη), το οποίο παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο στην Αθήνα το 1985. Συμμετείχε στην ερευνητική εργασία “Το μυκόπλασμα ως αιτία στειρώσεως στους άνδρες” που έγινε υπό την εποπτεία της κ. Γιαμαρέλλου, ιατρού λοιμωξιολόγου, Καθηγήτριας Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει αρκετές εργασίες, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων.

Από το 1985, ως Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος προσφέρει τις υπηρεσίες της στο νομό Μεσσηνίας και δη στην επαρχία Τριφυλίας. Έχει ενεργό συμμετοχή σε Συνέδρια του κλάδου της και Σεμινάρια και συνεργάζεται με την έδρα Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών -πρόγραμμα Whonet- για την αντοχή των μικροβίων της κοινότητας στα αντιβιοτικά. Παράλληλα, παρακολουθεί τα μαθήματα που διοργανώνει η Μικροβιολογική Εταιρεία. Συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, το οποίο είναι το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών όλων των ΑΕΙ της Χώρας.

Σήμερα, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο στην Κυπαρισσία με σύγχρονα μηχανήματα, Ιατρό Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο, βιολόγο, εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό, νοσηλεύτριες και γραμματέα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Εργαστήριο ANALYSIS διαθέτει τα κάτωθι τμήματα

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ Διαθέτει επίσης ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, κατά τα πρότυπα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Εξετάσεις

Εξέταση Ανίχνευσης Κορονοϊού Sars-Cov-2 Μικροβιολογικές Εξετάσεις Βιοχημικές Εξετάσεις Αιματολογικές Εξετάσεις Ορμονολογικές Εξετάσεις Ανοσολογικές Εξετάσεις Με ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ, εξυπηρετούνται οι υπερήλικες και οι άρρωστοι μη δυνάμενοι να μετακινηθούν ασθενείς. Οι τιμές είναι λογικές. Εξυπηρετεί την επαρχία ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ του Νομού Μεσσηνίας και την ευρύτερη περιοχή (ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ, ΕΛΑΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΥΛΩΝΑ, ΚΟΠΑΝΑΚΙ, ΑΕΤΟΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ, ΔΩΡΙΟ, ΨΑΡΙ, ΦΙΓΑΛΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ, ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ, ΧΩΡΑ, ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ, ΠΥΛΟΣ, COSTA NAVARINO κ.α.)

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.