+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Διαμαντίδης Ευάγγελος Καρδιολόγος

Καρδιολόγος

Διαμαντίδης Ευάγγελος

  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, Αλεξανδρούπολη 68131
  • 2551032003
  • 6937349109
  • evagdiaman@gmail.com

Ο καρδιολόγος Ευάγγελος Ν. Διαμαντίδης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, από το 1994. Ο ιατρός εξυπηρετεί ασθενείς κάθε ηλικίας, καλύπτοντας ολόκληρο το νομό του Έβρου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Παράλληλα, εργάζεται ως Ειδικός Καρδιολόγος - Στρατιωτικός Ιατρός στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Διαθέτοντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ο καρδιολόγος προσφέρει μέσω του ιατρείου του στην Αλεξανδρούπολη, υπεύθυνη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων, σεβόμενος πάντοτε τον άνθρωπο και θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του. Ο χώρος διαθέτει αναίμακτο καρ- διολογικό εργαστήριο, με εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και νέα μέσα διάγνωσης.

Παράλληλα, στο ιατρείο λειτουργεί και κέντρο βελονισμού, παρέχοντας θεραπεία σε μια πληθώρα νόσων και ιατρικών προβλημάτων, που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Επικοινωνήστε με το καρδιολόγο για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, καθώς και για επείγοντα περιστατικά.

Ο καρδιολόγος προσφέρει διάγνωση και θεραπεία, καλύπτον- τας ένα ευρύ φάσμα παθήσεων. Το περιβάλλον του ιατρείου στην Αλεξανδρούπολη είναι φιλικό και άνετο προς τον ασθενή, ενώ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο ιατρός καλύπτει ολόκληρο το Νομό Έβρου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Κατόπιν συνεννόησης, πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ’ οίκον σε ειδικές περιστάσεις.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναίμακτο Καρδιολογικό Εργαστήριο

Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) ηρεμίας. Πλήρες υπερηχογράφημα καρδιάς - Triplex. 24ωρη καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Συνταγογράφηση Φαρμάκων. Παρακολούθηση μετεγχειρητικών ασθενών.

Σπουδαιότερες ενδείξεις βελονισμού

Άγχος Αϋπνία Αυχενικό Σύνδρομο Άσθμα Αρθρίτιδα Αλλεργία Ανικανότητα Διαταραχές έμμηνων Δυσκοιλιότητα Διακοπή Καπνίσματος Ημικρανία Ίλιγγοι Ιγμορίτιδα Κολίτιδα Μελαγχολία Νευροφυτικές Διαταραχές Νευραλγία Τριδύμου Οσφυαλγία Πάρεση Προσωπικού Παχυσαρκία Τενοντίτιδα

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.