+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
 • ΑΡΧΙΚΗ
 • >
 • BLOG

Βιογραφικά

Γερεντές Α. Χρήστος, MD, MNCOG Γυναικολόγος

Γυναικολόγος

Γερεντές Χρήστος

 • Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 4, Μεταμόρφωση 14452
 • 2114035200
 • 6937451618
 • chrisgerentes@yahoo.com

Ο Χρήστος Γερεντές γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου “Carol Davila”, και αποφοίτησε το 1995 με βαθμό “Άριστα” (8,67), κατέχοντας και τίτλο Διεθνούς αναγνώρισης μετά από εξετάσεις με γενική βαθμολογία “Άριστα Δέκα”. Κατέχει μακρά πορεία ειδίκευσης, ξεκινώντας από το 1995 στα γυναικολογικά και μαιευτικά νοσοκομεία Sf. Pantelimon και Αlbertinen-Krantenhans Hamburg. Εν συνεχεία ειδικεύτηκε στο Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας στο οποίο και παρέμεινε για 7 χρόνια, ενώ κατέλαβε τον τίτλο της ειδικότητας από το Μαιευτήριο “ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”. Στο ίδιο μαιευτήριο εργάστηκε και ως ειδικός για ένα έτος.

Ασχολήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον με την κολποσκόπηση και την παθολογία τραχήλου, αντιμετωπίζοντας ικανό αριθμό περιστατικών, καθώς και με την αποκατάσταση προβλημάτων του πυελικού εδάφους.

Πήρε εξειδίκευση από το 2011 στην εξωσωματική γονιμοποίηση και με εκπαίδευση στις λαπαροσκοπικές τεχνικές και ασχολείται με μεγάλο ζήλο με την υπογονιμοτητα των σύγχρονων ζευγαριών, δίνοντάς τους ελπίδα και χαρά για ένα καλύτερο αύριο. Τέλος έχει εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου, δίνοντας βάρος στην ενημέρωση των ασθενών, δικαιολογημένα και κατανοητά.

Έχει παρουσιάσει εργασίες σε διεθνή συνέδρια, δημοσιεύσει άρθρα και έχει λάβει μέρος σε πολύ μεγάλο αριθμό συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Είναι πρωτεύων μέλος του Εθνικού Κολεγίου Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος με προσφορά επιστημονικού έργου. Επίσης, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του “IAKENTΡO” Πρότυπο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης υπό την καθοδήγηση δύο κα- θηγητών πανεπιστημίου.

Είναι τακτικό μέλος των: Ελληνική εταιρεία υπερήχων, Ευρωπαϊκή εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE), Ελληνική εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου.

Συνεργάτης των Μαιευτηρίων: ΙΑΣΩ αλλά και συνεργάτης των Ομίλων ΙΑΣΩ, ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, EURODIET.

Τέλος, υπήρξε:

 • 09/2011: Έμμισθος συνεργάτης μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”.
 • 10/2011: Επιστημονικός συνεργάτης του “ΙΑΚΕΝΤΡΟ” πρότυπο κέντρο Εξωσωματικής γονιμοποίησης. 12/2011: Μέλος του “Εθνικού κολεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος” (MNCOG).
 • 01/2013: Έμμισθος συνεργάτης μαιευτηρίου “ΡΕΑ”.
 • 01/2013: Έμμισθος συνεργάτης ομίλου “ΙΑΣΩ”.

O Χρήστος Γερεντές είναι παντρεμένος και υπερήφανος πατέρας δυο παιδιών.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπογονιμότητα

Στειρότητα

Διαταραχές κύκλου

Μικροεπεμβάσεις - υπέρηχοι

Λαπαροσκόπηση - Υστεροσκοπηση

Πλήρης παρακολούθηση μαιευτικών περιστατικών

Κύηση υψηλού κινδύνου

Κολποσκόπηση και παθολογία τραχήλου

Επανορθωτικές επεμβάσεις - Γυναικολογικές επεμβάσεις

Αντισύλληψη

Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.