+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Νταμάγκας Άρης Πλαστικός Χειρουργός

Πλαστικός Χειρουργός

Νταμάγκας Άρης

  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα
  • 2106455336
  • 6932222531
  • info@damagas.gr

Ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας μετρά πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, συνδυάζοντας την εμπειρία με την εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων. Είναι Διευθυντής στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύτηκε στη Μικροχειρουργική Αποκατάσταση και Αποκατάσταση Μαστού μετά από μαστεκτομή στη διεθνούς φήμης Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο. Εργάστηκε στο νοσοκομείο του Λονδίνου St. John’s Wood & Elizabeth, με αποκλειστικότητα στην Αισθητική Χειρουργική. Η μετεκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ, στις πιο σύγχρονες τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Εκεί εκπαιδεύτηκε κοντά σε διάσημα ονόματα στον κόσμο της Αισθητικής Χειρουργικής, όπως τον Sam Hamra, τον Rod Rohrich, τον John Tebbets.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Χίλτον και συνεργάζεται με έγκριτα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας, όπου πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, αναλαμβάνοντας και σύνθετες περιπτώσεις, που χρήζουν επανεπέμβασης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη ρινοπλαστική, τη βλεφαροπλαστική, το facelift, την αυξητική στήθους, την κοιλιοπλαστική και την επέμβαση κατά της γυναικομαστίας, υιοθετώντας μεθόδους και τεχνικές που εξασφαλίζουν φυσικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα.

Στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου προσφέρεται όλο το φάσμα των ελάχιστα ή μη επεμβατικών εφαρμογών της πλαστικής χειρουργικής (μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία, αναζωογόνηση με βλαστοκύτταρα κ.ά.). Ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς δίνουν τη δυνατότητα απάλυνσης των ρυτίδων, αναζωογόνησης, πρόληψης των σημαδιών της γήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος, μόνιμης αποτρίχωσης.

Έχει πλήθος ομιλιών και συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, σε πολλά από τα οποία υπήρξε ομιλητής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πλαστική προσώπου

Ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ προσώπου, κροταφικό lift, ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου, γενειοπλαστική, ωτοπλαστική

Πλαστική σώματος

Κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, βραχιονοπλαστική, ανόρθωση γλουτών, αιδοιοπλαστική, ολική μεταμόρφωση σώματος

Πλαστική στήθους

Αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, μειωτική στήθους, αντιμετώπιση γυναικομαστίας, πλαστική θηλών

Mommy makeover, daddy do-over

Επανορθωτική πλαστική χειρουργική

Μη επεμβατικές τεχνικές

Botox, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία, μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα, bio nutri lift, λιπόλυση, HIFU

Laser αποτρίχωσης με το τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER