+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Μουρατίδης Ανδρέας, PhD Πλαστικός Χειρουργός

Πλαστικός Χειρουργός

Μουρατίδης Ανδρέας

  • Αγίας Σοφίας 29, Θεσσαλονίκη 54623
  • 2310263545
  • 6944344639
  • amourati@otenet.gr

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο της Έδεσσας με άριστα και την ίδια χρονιά  πέτυχε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.  με «Λίαν καλώς»

Εκπαιδεύτηκε επί 6 χρόνια για την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε στη Γερμανία (Wesseling|Koln-Prof. Olivari) στις πιο πρόσφατες και ενδιαφέρουσες μεθόδους της αισθητικής χειρουργικής.

Συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και Course (Βαρκελώνη, Ρώμη, Παρίσι κτλ) σε νέες και μοντέρνες τεχνικές στην πλαστική χειρουργική δίπλα σε καθηγητές Πλαστικής Χειρουργικής διεθνούς φήμης. (Prof.Olivari, D.Marchac, Aiach Gilbert, R.Mazzola)

Συμμετείχε σαν ομιλητής σε στρογγυλά τραπέζια και ανακοινώσεις εργασιών σε πάνω από 150  συνέδρια, εκπαιδευτικές και μετεκπαιδευτικές ημερίδες εντός και εκτός της Ελλάδος.

Δημοσίευσε άρθρα και εργασίες, που αφορούσαν αντικείμενα της Πλαστικής Χειρουργικής, σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πάνω από 25 χρόνια εξασκεί την ειδικότητα του Πλαστικού χειρουργού τόσο ως ελεύθερος επαγγελματίας όσο και από τη θέση του διευθυντού Πλαστικής Χειρουργικής στα Νοσοκομεία ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨ και ΄ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ΄ Θεσσαλονίκης όπου και εκπαίδευσε πολλούς ειδικευόμενους στις τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής.

Έχει στο ενεργητικό του εμπειρία πάρα πολλών επιτυχημένων επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, πολλές εκ των οποίων είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και απαιτούσαν ιδιαίτερη γνώση, τεχνική και εμπειρία.

Με τις νέες και σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα είναι καλύτερα με λιγότερες τομές, ελάχιστο πόνο και χωρίς μετεγχειρητική ταλαιπωρία.

Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Face lifting - Ρυτίδες

Peeling, laser, Botox, filler(υαλουρονικό), νήματα, PRP μεσοθεραπεία

Ρινοπλαστική

Ωτοπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Μαστοπλαστική: αύξηση, ανόρθωση, σμίκρυνση

Κοιλιοπλαστική, Λιπο-κοιλιοπλαστική, Mini-κοιλιοπλαστική

Λιποαναρρόφηση-Λιπογλυπτική(λιπομεταφορά)

Δικτυωτή, μικροβελόνες

Τριχόπτωση "Φαλάκρα"

Μικρομεταμόσχευση τρίχα-τρίχα χιλιάδων τριχοθυλακίων

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER