+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Βαλσαμίδου Φωτεινή Γενικός Ιατρός-Ομοιοπαθητικός

Γενικός Ιατρός

Βαλσαμίδου Φωτεινή

  • Λεωφόρος Ποσειδώνος 85, Γλυφάδα 16671
  • 2108948406
  • 6972599396
  • fot33@hotmail.com

Η Φωτεινή Βαλσαμίδου είναι Ομοιοπαθητικός – Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, με έδρα στη Γλυφάδα και στο Παγκράτι.

Η σχέση της με την Ομοιοπαθητική είναι μακρά και ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια, καθώς την παρακολουθούσε από μικρή ομοιοπαθητικός ιατρός. Μέσα από την εμπειρία της αυτή, αγάπησε την Ομοιοπαθητική κι επέλεξε να αφοσιωθεί σε αυτήν όταν αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ιατρική.

Έλαβε το Πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2003, ενώ ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε την Ειδικότητά της Γενικής Ιατρικής, την οποία επέλεξε συγκεκριμένα για να μπορεί να συνδυάσει με την ειδίκευσή της στην Ομοιοπαθητική.

Την περίοδο 2005-07 ολοκλήρωσε με επιτυχία Διετή Κύκλο Εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, του Γιώργου Βυθούλκα. Η επαφή της με τη μεγάλη αυτή μορφή της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής, την καθόρισε ως επιστήμονα και ιατρό, ενώ η εκπαίδευση μαζί του, της επέτρεψε να εμβαθύνει πολύ στη θεωρία και πρακτική της Ομοιοπαθητικής.

Το 2007 και για κάθε χρόνο μέχρι το 2014, συμμετείχε σε ειδικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ομοιοπαθητικής, που λάμβαναν χώρα στην Αλόννησο, υπό την αιγίδα της Δ. Α.Κ.Ο., ενώ ενδιαμέσως και μόλις ολοκλήρωσε την Ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής, το 2008, συμμετείχε και σε δεύτερο διετή κύκλο σπουδών στην Ομοιοπαθητική, στο πλαίσιο της Δ.Α.Κ.Ο.

Εργάζεται ως Ομοιοπαθητικός Ιατρός από το 2007, και στο ξεκίνημα της ενασχόλησής της συνεργάστηκε με κορυφαία κέντρα Ομοιοπαθητικής στην Αθήνα. Πλέον, ασκεί την Ομοιοπαθητική στο ιδιωτικό της γραφείο.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.