+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Ρίζου Δήμητρα Στοματο-γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Γναθοπροσωπικός χειρουργός

Ρίζου Δήμητρα

  • Βοσπόρου 29, Πειραιάς 18755
  • 2104316250
  • 6974646053
  • dimitra.rizou@yahoo.gr

Η Δήμητρα Ρίζου έχει εξειδικευτεί στην Στοματο-γναθοπροσωπική χειρουργική, η οποία συμπεριλαμβάνει την χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου (τραυματολογία,ογκολογία) και την Μικρή Χειρουργική στόματος με έμφαση στην Εμφυτευματολογία.Το βιογραφικό της περιλαμβάνει παρακολούθηση και συμμετοχή σε συνέδρια.

Αποφοίτησε το 1972 από την οδοντιατική σχολή Ahounbabayef (Uzbekistan) και αμέσως μετα την αποφοίτηση εργάστηκε στη στοματολογική πολυκλινική Τασκένδης ως οδοντίατρος αποκτώντας πλούσια κλινική και επιστημονική εμπειρία.

Το 1978 έλαβε το 2ο πτυχίο από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με άμμεση έναρξη της άσκησης της καριέρας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1988 συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης στις δραστηριότητες της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Π.Γ.Ν. Αθηνών ‘’Γ.Γεννηματάς’’ και Π.Γ.Ν. Πειραιά ‘’Τζάνειο’’ ,από πού απέκτησε την Ειδικότητα του Στόματο-Γναθοπροσωπικού Χειρουργού και έκτοτε ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο . Πέρα του απαιτούμενου χρόνου για την λήψη της ειδικότητος εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στα  νοσοκομεία Π.Γ.Ν. Αθηνών ‘’ΚΑΤ’’ και Π.Γ.Ν. ‘’Αγία Όλγα’’ , ενώ συνέχισε την εκπαίδευση της στο τμήμα πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής και Μονάδας  Εγκαυμάτων στο Π.Γ.Ν. ‘’Γ.Γεννηματά’’ διευρύνοντας και θεμελιώνοντας έτσι την επιστημονική και κλινική εμπειρία της.

Σήμερα συνεχίζει και εργάζεται στο Τμήμα της Στόματο-Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του θεραπευτηρίου METROPOLITAN

Η Κ.Ρίζου είναι μέλος της εταιρίας σύνχρονης οδοντιατρικής  και  στην Ελληνική Εταιρία Στοματο-Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής έχοντας  πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε συνέδρια.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER