+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Τσαρούχας Κ. Ιωάννης Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ορθοπαιδικός

Τσαρούχας Ιωάννης

  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 101, Αθήνα 11521
  • 2106464744
  • 6944360152
  • tsarouhasmd@gmail.com

Ο Ιωάννης Τσαρούχας γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1963.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Από το 2013 ως και σήμερα εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ως Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής, Μεγάλων Αρθρώσεων.

Τελείωσε την Ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητος παρέμεινε ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην ίδια κλινική για δύο χρόνια.

Έγινε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1999.

Από το 1999 ως το 2013 εργάστηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου τα τελευταία χρόνια διετέλεσε διευθυντής της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής.

Ασχολείται με όλο το εύρος των ορθοπαιδικών περιστατικών και τις αθλητικές κακώσεις, με ειδίκευση στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος και ισχίου, καθώς και τις αναθεωρήσεις αυτών

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο αριθμό επεμβάσεων, και βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις των χειρουργικών τεχνικών καθώς και όλων των επιστημονικών δημοσιεύσεων που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως στον τομέα του

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οστεοαρθρίτιδα

Η Οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ), επίσης γνωστή σαν εκφυλιστική αρθρίτιδα, είναι πάθηση των αρθρώσεων, που σχετίζεται με φθορά του χόνδρου και των οστών της άρθρωσης.

Μέθοδος ASI

Η πρόσθια προσπέλαση ελάχιστης επεμβατικότητας για Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου με τη μέθοδο ASI (Anterior Supine Intermuscular) γίνεται με μία μικρή τομή δέρματος και χωρίς διατομή των μυών, που περιβάλλουν και στηρίζουν την άρθρωση.

Αναθεωρήσεις Ολικών Αρθροπλαστικών

Ισχίου - Γόνατος

Αθλητικές Κακώσεις

Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού - Ρήξη Μηνίσκου - Xόνδρινες Βλάβες Γόνατος - Ρήξεις Στροφικού Πετάλου Ωμου

Βλαισός Μέγας Δάκτυλος (Κότσι)

Ο βλαισός μέγας δάκτυλος είναι συχνό πρόβλημα κατά το οποίο παρατηρείται σταδιακή απαγωγή και στροφή του μεγάλου δακτύλου με παρουσία εξόστωσης στην βάση του.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.