+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Κουφομιχαήλ Βασίλειος Γυναικολόγος

Γυναικολόγος

Κουφομιχαήλ Βασίλειος

  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 133, Αθήνα 11521
  • 2106440452
  • 6972425552
  • info@femmed.gr

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Msc. Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Ο Δρ. Κουφομιχαήλ Γ. Βασίλειος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο προάστειο της Αγίας Παρασκευής όπου τελείωσε και όλες τις βαθμίδες της βασικής εκπαίδευσης με βαθμό άριστα.

Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο πανεπιστήμιο SEMMELWEIS UNIVERSITY OF MEDICINE με βαθμό 8,5 και στην συνέχεια εκτέλεσε τη υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Βλαχιώτη για 1,5 χρόνο εκτελώντας χρέη διευθυντή τον τελευταίο χρόνο.

Υπηρέτησε στην αεροπορία ως επίατρος στην αεροπορική βάση Τανάγρας και αποφοίτησε από την Σχολή Αεροπορικής Ιατρικής.

Εργάσθηκε στη Γενική Χειρουργική των Νοσοκομείων “Αμαλία Φλέμιγκ” και “Σωτηρία”.

Την βασική ειδικότητα της μαιευτικής-γυναικολογίας ολοκλήρωσε στο μαιευτήριο “Έλενα Βενιζέλου” όπου απέκτησε επιπλέον ιδιαίτερη εμπειρία στην ουρογυναικολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στις κολπικές επεμβάσεις και αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας ούρων.

Εργάσθηκε στο νοσοκομείο NHS Burnley Hospital της Μεγ. Βρετανίας για 6 μήνες.

Μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική λαπαροσκόπηση – υστεροσκόπηση υπό τον καθ. Magos Adam στο Royal Free Hospital του Λονδίνου

Στην ουρογυναικολογία μετεκπαιδεύτηκε κατα σειρά στη Λιέγη του Βελγίου υπό του καθ. De Leval, στην Λυών της Γαλλίας υπό του καθ. Μellier, στο Clermont Ferrand της Γαλλίας υπό του καθ. Zackthan.

Στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με ειδική γνώση στην διερεύνηση της υπογονιμότητας και σε όλες τις τεχνικές της εξωσωματικής γονιμοποίησης αφού άλλωστε κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Αναπαραγωγική & Αναγεννητική  Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών MASTER IN REPRODUCTIVE MEDICINE.

Υπήρξε δημιουργός και επικεφαλής του τμήματος Ουροδυναμικής Μελέτης και Αποκατάστασης των Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021. Από τον Φεβρουάριο του 2021 οργάνωσε και διευθύνει το τμήμα Ουρογυναικολογίας και Αισθητικής Γυναικολογίας του ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ , του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Υπήρξε μέλος της ενδοσκοπικής ομάδας του ΙΑΣΩ ενός από τα πιο σύγχρονα και οργανωμένα χειρουργικά ενδοσκοπικά τμήματα που λειτουργούν στην Ευρώπη εκτελώντας δεκάδες λαπαροσκοπικές και υστεροσκοπικές επεμβάσεις.

Εργάζεται ως μέλος της ιατρικής ομάδας του κέντρου ανθρώπινης υποβοηθούμενης αναπαραγωγης “ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ”.

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Συμμετέχει ενεργά και ως ομιλητής σε πολλά επίσημα συνέδρια-σεμινάρια, παγκόσμια και πανευρωπαϊκά, που σχετίζονται με τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας:  Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή , Ενδοσκοπική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία.

Οργανωτής και κύριος ομιλητής των διημερίδων Ουρογυναικολογίας και Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής  ανα διετία με συμμετοχή διακεκριμένων ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά για θέματα γυναικολογικών παθήσεων.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενδοσκοπική χειρουργική

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Ουρογυναικολογία

Γυναικολογική Υγεία

Πολυκυστικές ωοθήκες - HPV Μόλυνση - Ενδομητρίωση - Ινομυώματα

Εγκυμοσύνη

Παθολογία Κύησης - Προγεννητικός Έλεγχος - Καισαρική Τομή - Φυσιολογικός Τοκετός

Πρόληψη

Μέτρηση οστικής πυκνότητας - Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα - Μαστογραφία - Τεστ-Παπ - Προληπτική γυναικολογική εξέταση

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.