+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Ηλιάδου Ελισάβετ, MD Παθολόγος - Διαβητολόγος

Παθολόγος

Ηλιάδου Ελισάβετ

  • Ν.Πλαστήρα 18, Νέα Σμύρνη 17121
  • 2109315648
  • 6974345938
  • elsa_iliadou@yahoo.gr

Eξειδικευθείσα στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στην Παχυσαρκία

Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος Διαβήτη-Παχυσαρκίας-Μεταβολισμού της “ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ” Αθηνών Επιστημονικός Συνεργάτης των Νοσοκομείων “METROPOLITAN” και “MEDITERRANEO”

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας, όπου διετέλεσε ως εσωτερική στο Τμήμα Μεταβολικών Νοσημάτων και Διαβήτη της Πανεπιστημιακής Κλινικής, με ιδιαίτερο κλινικό και ερευνητικό έργο στον Διαβήτη και στην Παχυσαρκία.

Εργάστηκε ως ειδικευόμενη παθολόγος στα κάτωθι νοσοκομεία: Παθολογική Κλινική, Γαστρεντερολογικό Τμήμα και Εξωτερικό Ηπατολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου “Πολυκλινική Αθηνών”. Εκπαιδεύτηκε στη διενέργεια βιοψίας ήπατος και στη διαχείριση ασθενών με χρόνιες ηπατοπάθειες.

B ́ Καρδιολογική Κλινική και Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Εξειδικεύτηκε στη Διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Μεταξά” Πειραιά.

Ήταν συνεργάτης του Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου του ιδίου Νοσοκομείου και του Ιατρικού Ινστιτούτου Παχυσαρκίας Αμαρουσίου. Εργάστηκε ως Επιμελήτρια για 4 έτη στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Metropolitan” Νέου Φαλήρου. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη Αττικής, οδός Πλαστήρα 18.

Συμμετείχε σε πληθώρα εκπαιδευτικών μαθημάτων, συμποσίων, σεμιναρίων, συνεδρίων (εγχώριων και διεθνών) και στην εκπό- νηση εργασιών, που παρουσιάστηκαν σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια και δημοσιεύτηκαν σε έγκυρα ευρωπαϊκά και διεθνή περιοδικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Εταιρείας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρακολούθηση και αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων που αφορούν στην ειδικότητα της Παθολογίας (υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, νοσήματα του ήπατος κ.λπ.)

Παρακολούθηση και αντιμετώπιση διαβητικών ασθενών

Πρόληψη του Διαβήτη και των επιπλοκών του

Προδιαβήτης και Μεταβολικό Σύνδρομο

Εκπαίδευση, ενημέρωση και υποστήριξη διαβητικών ασθενών

Πρόληψη και αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας

Πρόγραμμα απώλειας βάρους - Διατροφική αγωγή - Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού (BMR)

Πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου και άμεση παρέμβαση στα άτομα υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου.

Οστεοπόρωση

Αντιμετώπιση οξέων περιστατικών με δυνατότητα νοσηλείας και παρακολούθησης του ασθενούς σε Ιδιωτικές Κλινικές - Θεραπευτήρια

Συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων για την καλύτερη αντιμετώπιση πολύπλοκων περιστατικών, όπου εμπλέκονται και άλλες ειδικότητες

Ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.

MED TOURISM
GREAT GREECE FOR EVER