+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Ξεπαπαδάκης Γρηγόρης MD, PhD Χειρουργός Μαστού

Χειρουργός

Ξεπαπαδάκης Γρηγόρης

  • Λεωφόρος Κηφισίας 102, Αμπελόκηποι 11526
  • 2106914468
  • gxepapadakis@gmail.com

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ

Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου του Chieti.

Διδακτορική διατριβή: «Μελέτη της δραστηριότητας των καταρρακτοειδών αντιδράσεων (en cascade) σε ασθενείς με οξεία παγκρεατίτιδα».

Ειδικότητα: Γενική Χειρουργική στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Παρακολούθηση στο Εθνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο του Μιλάνο, 3ος Τομέας Χειρουργικής Ογκολογίας, με κύριο αντικείμενο τις παθήσεις του Μαστού.

1993-2001 Διευθυντής Τμήματος Μαστού «ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» Αθηνών, Κλινική Π. Φαλήρου.

1992-2008 Διευθυντής Κεντρικής Μονάδας Πρόληψης Καρκίνου Μαστού, Τράπεζα Ελλάδος.

2001-2007 Διευθυντής του Χειρουργικού Τμήματος Μαστού στο Μητροπολιτικό Θεραπευτήριο (METROPOLITAN HOSPITAL).

2007-2013 Διευθυντής της Κλινικής Μαστού στο «ΙΑΣΩ GENERAL».

2013 έως σήμερα Διευθυντής της Κλινικής Μαστού στο «ΡΕΑ».

Αντιπρόεδρος Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Προσκεκλημένος ομιλητής και πρόεδρος σε συνέδρια που αφορούν στις παθήσεις μαστού.

Συγγραφή επιστημονικών άρθρων που δημοσιεύτηκαν σε ξενόγλωσσα περιοδικά.

Η χειρουργική ομάδα του Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη λειτουργεί στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ.

Εκεί έχει ιδρύσει εξειδικευμένη Κλινική Μαστού, η οποία στελεχώνεται από Ιατρούς με ειδική εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Στόχος της κλινικής είναι όχι μόνο η θεραπεία των παθήσεων αλλά και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥ ΙΑΣΩ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 με ραντεβού, λειτουργεί στην κλινική εξωτερικό Ιατρείο πρόληψης όπου γίνεται κλινική εξέταση των γυναικών ενώ υπάρχει δυνατότητα για άμεση διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων όπως μαστογραφία, υπερηχογράφημα καθώς και επεμβατικών διαγνωστικών πράξεων.

Για μία ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση των ασθενών, η Κλινική Μαστού συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ, όπως ακτινολόγοι, κυτταρολόγοι, παθολογοανατόμοι, πυρηνικοί ιατροί, γυναικολόγοι, ογκολόγοι-χημειοθεραπευτές, πλαστικοί χειρουργοί κ.α.

Επίσης πλαισιώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και φυσιοθεραπευτή για την φροντίδα μετά τις επεμβάσεις.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.