+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Μπαρμπουνάκης Νικόλαος MD, MSc Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ορθοπαιδικός

Μπαρμπουνάκης Νικόλαος

  • Λεωφόρος Σαλαμίνος 216, Σαλαμίνα 18900
  • 2104644173
  • 6973530050
  • drnbarb@gmail.com

Ο Μπαρμπουνάκης Νικόλαος MD, MSc είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Σαλαμίνα, στο Μαρούσι, εντός του Νοσοκομείου «Μητέρα» και στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστημίο Ιατρικής και Φαρμακολογίας “IULIU HATIEGANU” της Ρουμανίας, ενώ έχει και μεταπτυχιακό στα «Μεταβολικά νοσήματα των οστών» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων της Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου “Ασκληπιείο” Βούλας. Στα πλαίσια της ειδικότητας, έχει κάνει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση παθήσεων του Άνω Άκρου και του Ώμου στην Κλινική Μικροχειρουργικής στο Γ.Ν. ΚΑΤ, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στην Κλινική Παθήσεων του Ώμου, στο “Istituto Clinico Humanitas” του Μιλάνου. Η εξειδίκευση του στις ορθοπαιδικές παθήσεις παίδων πραγματοποιήθηκε στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”. Έχοντας ως κύρια εξειδίκευσή του τις αθλητικές κακώσεις, αναλαμβάνει με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και ήθος την συντηρητική αντιμετώπισή τους ή την χειρουργική τους αποκατάσταση. Επιπλέον, είναι Επιμελητής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Μητέρα.  Τέλος, είναι Επιστημονικός συνεργάτης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, στη Βιοκλινική Αθηνών, στον Όμιλο Ιατρικού στο Περιστέρι και συνεργάζεται με το Metropolitan General και το Mediterraneo Hospital.

Διαθέτει τόσο τις γνώσεις όσο και την πείρα για να δώσει οριστική και άμεση λύση σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε εσείς ή οι οικείοι σας.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αθλητικές κακώσεις

Αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξεων μηνίσκου και χιαστών συνδέσμων

Αρθροσκοπήσεις Γόνατος, Ισχίου, Ώμου, Ποδοκνημικής

Αρθροπλαστικές Γόνατος, Ισχίου, Ώμου

Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων (Αρθρίτιδα, Οστεοπόρωση) με τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους

Αντιμετώπιση καταγμάτων και μυϊκών τραυματισμών

Παθήσεις άκρου ποδός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.