+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Λιάκουρας Ηλίας Οδοντίατρος

Οδοντίατρος

Λιάκουρας Ηλίας

  • Παρασκευοπούλου 2, Περιστέρι 12132
  • 2105728387
  • info@odontiatreio-peristeri.gr

Ο Ηλίας Λιάκουρας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την αποφοίτησή του και μετά, παρακολούθησε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων, σεμιναρίων και διασκέψεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (από επιστημονικούς οίκους σε Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν κ.α.), με έμφαση κυρίως στην Εμφυτευματολογία, αλλά και την Αισθητική και Επανορθωτική οδοντιατρική.

Έχει εκπαιδευτεί πάνω στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας, της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής.

Μετά το 2006 παρακολούθησε πρόγραμμα σπουδών στην Εμφυτευματολογία (χειρουργική και προσθετική) του European Association of Dental Implantologies (BDIZ-EDI), σε συνεργασία με το University of Cologne.

Από το 2013 έως το 2014, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής και, κατόπιν εξετάσεων, έλαβε το πτυχίο της Κλασσικής Ομοιοπαθητικής.

Από το 1981 έως και σήμερα διατηρεί οδοντιατρείο, εργαζόμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Περιστέρι, ενώ από το 2000 συνεργάζεται με την οδοντίατρο σύζυγό του, Κατερίνα Γκόβα.

Το οδοντιατρείο μας διαθέτει σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό, όπως ενδοστοματική κάμερα και ψηφιακή ακτινογραφία, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασθενών. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών, βάσει της άρτιας επιστημονικής εκπαίδευσης και εμπειρίας μας. Με γνώμονα τις σύγχρονες πρακτικές της Οδοντιατρικής επιστήμης, πραγματοποιούμε εργασίες που καλύπτουν το σύνολο του οδοντιατρικού φάσματος, με έμφαση στην Επανορθωτική και Αισθητική οδοντιατρική.

Στο οδοντιατρείο L & G Dental & Smile Care, με εμπειρία άνω των 30 ετών, συνεχή επιστημονική ενημέρωση και αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρική φροντίδα, για υγιή δόντια και λαμπερό χαμόγελο!

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμφυτεύματα

Χειρουργική στόματος

Ακίνητη και κινητική προσθετική

Αισθητική οδοντιατρική (ολοκεραμικές στεφάνες, όψεις κ.ά.)

Οδοντική χειρουργική

Λεύκανση δοντιών

Ενδοδοντία

Περιοδοντολογία

Προληπτική Οδοντιατρική

Παιδοδοντία

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.