+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Κωνσταντόπουλος Δ. Παναγιώτης - Γαστρεντερολόγος

Γαστρεντερολόγος

Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης

  • Ιωάννου Φωκά 40, Ανω Πατήσια 11142
  • 2102135108
  • info@konstantopoulosendoscopy.gr

Ο επεμβατικός γαστρεντερολόγος Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης, μετά από πολυετή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, είναι από τον Απρίλιο του 2022 επιστημονικά υπεύθυνος της Γαστρεντερολογικής Ενδοσκοπικής Μονάδας στην Ιατρική Εστία Αθηνών.

Στην διάρκεια παραμονής του στην Ολλανδία, εργάστηκε ως επιμελητής στο νοσοκομείο ADRZ Goes όπου πραγματοποίησε πάνω από 3000 ενδοσκοπήσεις και είχε την ευκαιρία να εξειδικευθεί σε καινοτόμες τεχνικές αφαίρεσης ευμεγέθων πολυπόδων του γαστρεντερικού (βλεννογονεκτομή, χρωμοενδοσκόπηση ) με σύγχρονα μηχανήματα τεχνητής νοημοσύνης

2020-2021: Διετέλεσε μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Ολλανδίας καθώς και υπεύθυνος των επιστημονικών πρωτοκόλλων και του ενδοσκοπικού τμήματος.

2018-2019: Διετέλεσε υπεύθυνος των εξωτερικών γαστρεντερολογικών ιατρείων του νοσοκομείου Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Ολλανδίας όπου και διαχειρίστηκε μεγάλο αριθμό περιστατικών με φλεγμονώδη νόσο του εντέρου (νόσο του Crohn και Ελκώδη κολίτιδα) καθώς και πληθώρα ασθενών με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση - οισοφάγο Barrett, ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα και αιμορροιδοπάθεια.

2018: Μετά από επιτυχημένες εξετάσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο St.Antonius Ziekenhuis της Ουτρέχτης, τοποθετήθηκε ως υπεύθυνος για τον έλεγχο του Ολλανδικού πληθυσμού για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. (Bevolkingonderzoek geaccrediteerd)

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποτελεί μέλος επιστημονικών εταιριών της Ελλάδας και της Ολλανδίας .Έχει μεγάλο αριθμό εργασιών σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκπαιδεύτηκε στο ΓΝ Θριασιο στην Παθολογία 2004-2006 και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στην Ά Γαστρεντερολογική Κλινική του νοσοκομείου ΓΝΑ Ο Ευαγγελισμός 2008-2012.

Υπηρέτησε τον Ελληνικό στρατό ως ελεγκτής ιατρός ΕΠΥΕΘΑ και εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο ιατρείο Ανάβρας Μαγνησίας.

Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών από το 2001 αφότου αποφοίτησε από την ιατρική σχολή αριστούχος με βαθμό πτυχίου 9,02 κατά το ακαδημαϊκό έτος 1999-2000 και πρώτευσε μεταξύ 133 αποφοίτων.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γαστροσκόπηση

Κολονοσκόπηση

Πολυποδεκτομή - Βλεννογονεκτομή

ERCP

EUS

Μανομετρία

Phμετρία

Απολίνωση κιρσών οισοφάγου

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.