+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Ντούρας Αθανάσιος - Νεφρολόγος

Νεφρολόγος

Ντούρας Αθανάσιος

  • Καραΐσκου 133, Πειραιάς 18535
  • 2114127819
  • 6974373617
  • th.douras@gmail.com

Ο Ντούρας Αθανάσιος είναι Νεφρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Παράλληλα, είναι νεφρολογος στο Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού στον Άγιο ελευθέριο (Τσούντα 64 & Κουρτίδου 135-137) καθώς και στο Νεφρολογικό Κέντρο Σπάρτης NEKAS.

Πραγματοποίησε σπουδές στην Ιατρική και ακολούθως ειδικεύτηκε στη Νεφρολογία στο ΓΝΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ". Στόχος του είναι η σωστή διαχείριση κάθε πάθησης, με βάση το αναλυτικό ιατρικό ιστορικό, κάθε πιθανή συγγενή πάθηση ή υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή. Στο ιατρείο του παρακολουθεί ασθενείς με Χρόνια και Οξεία Νεφρική Ανεπάρκεια, κολικό νεφρού, αρτηριακή υπέρταση, νεφρωσικό σύνδρομο, διαβητική νεφροπάθεια, πρωτεϊνουρία, σπειραματονεφρίτιδα, λευκωματουρία - αιματουρία, λοιμώξεις ουροποιητικού, κύστες φεφρών - πολυκυστική νόσο κ.α.

Στο Νεφρολογικό Ιατρείο του 1ου ορόφου στο κέντρο του Πειραιά, ο Ιατρός Αθανάσιος Ντούρας δέχεται καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00, κατόπιν ραντεβού και αναλαμβάνει επισκέψεις κατ’ οίκον σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης του/της ασθενούς. Στόχος η σωστή διαχείριση κάθε πάθησης, με βάση το αναλυτικό ιατρικό ιστορικό, κάθε πιθανή συγγενή πάθηση ή υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια

Οξεία Νεφρική Ανεπάρκεια

Αναιμία & Νεφρική Νόσος

Νεφρολιθίαση & Κολικός Νεφρού

Αρτηριακή Υπέρταση

Νεφρωσικό Σύνδρομο

Διαβητική Νεφροπάθεια

Πρωτεϊνουρία

Σπειραματονεφρίτιδα

Λευκωματουρία – Αιματουρία

Λοιμώξεις Ουροποιητικού 

Κύστες Νεφρών – Πολυκυστική Νόσος

Αιμοκάθαρση

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.