+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Δαγγλή Κωνσταντίνα Δερματολόγος

Δερματολόγος

Δαγγλή Κωνσταντίνα

  • Πέτρου Ράλλη 234, Νίκαια 18453
  • 2104940008
  • 6972508698
  • info@drdagli.gr

Η Δερματολόγος Δάγγλη Κωνσταντίνα MD διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Κλινική και Αισθητική Δερματολογία.

Η ιατρός, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, εγγυάται αποτελεσματική θεραπεία δερματολογικών και αφροδισιολογικων νοσημάτων ενηλίκων και παίδων.

Η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του μελανώματος επιτυγχάνεται, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους ψηφιακής δερματοσκόπησης και χαρτογράφησης σπίλων με το νέο σύστημα Dermoscope Fotofinder. Στο ιατρείο διενεργούνται δερματοχειρουργικές επεμβάσεις καλοήθων και κακοήθων βλαβών του δέρματος.

Στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις με χορήγηση ενέσιμων θεραπειών υαλουρονικού Οξέος, αλλά και Μπότοξ, Μεσοθεραπεία, PRP, Νήματα, Ενέσιμη λιπόλυση.

Παράλληλα, προσφέρονται αισθητικές θεραπείες, όπως εξάλειψη ουλών ακμής και λείανση ρυτίδων με Fractional Laser CO2, δερμοαπόξεση με διαμάντια, καθαρισμός προσώπου Peeling Dermapen. αποτρίχωση με Laser Alexandrite Gentle Pro, το τελευταίο μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος με μόνιμα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις ευρυαγγείες, η θεραπεια με Laser Nd-Yag προσφέρει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί ασφαλή και αναίμακτη μέθοδο για την ελάττωση του τοπικού λίπους.

Κλινική εκτίμηση και συμβουλευτική πραγματοποιείται σε κάθε ασθενή.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αισθητική Δερματολογία

Υαλουρονικό Οξύ

Laser Αλεξανδρίτης Candela

Δερμοαπόξεση

Καθαρισμός Προσώπου

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.