+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Βιογραφικά

Χρυσουλάκης Σπυρίδων Αλλεργιολόγος

Αλλεργιολόγος

Χρυσουλάκης Σπυρίδων

  • Φαιδριάδων 11, Κυψέλη 11364
  • 2108652992
  • 6974068066
  • schrysoulakis@ath.forthnet.gr

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

First certificate in English.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Αρκετές δημοσιεύσεις σε περιοδικά, οι περισσότερες με αλλεργιολογικό ενδιαφέρον, παρουσίαση εργασιών σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια Συνέδρια. Ομιλητής σε αρκετές ημερίδες, συνέδρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες ιατρικών εταιρειών.
 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

The Prevalence, Cost and Basis of Food Allergy Across Europe (Europreval) Integrated Project (IP).

1986: Εισαγωγή μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη. 1992: Πτυχίο Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την περίοδο Ιουνίου με γενικό βαθμό “Λίαν καλώς” επτά (7). Παράλληλα, ορκίστηκα με το βαθμό του Σημαιοφόρου ως μόνιμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (Σεπτέμβριος 1992).

Ιανουάριος 1998 έως Μάρτιος 2001 με ενδιάμεσες εκπαιδεύσεις στα παρακάτω τμήματα: Εκπαίδευση ως εσωτερικός βοηθός στο αλλεργιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Λαϊκό. Ιούνιος 2000 έως Οκτώβριος 2000: Εκπαίδευση στο αλλεργιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Νοέμβριος 2000 έως Ιανουάριος 2001: Εκπαίδευση στο Δερματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Φεβρουάριος 2001 έως Μάρτιος 2001: Εκπαίδευση στο Εργαστήριο Λειτουργίας της αναπνοής της Πανεπιστημιακής κλινικής του Νοσοκομείου “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ”.

Απρίλιος 2001: Απόκτηση τίτλου Ειδικότητας Αλλεργιολογίας μετά από εξετάσεις. Μάϊος 2001 έως σήμερα: Αναπληρωτής Διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Tμηματάρχης Τμήματος Περιοδικής Υγειονομικής Εξέτασης & Εμβολιασμών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιώς από τον Μάιο του 2009.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αλλεργικά δερματικά tests σε αεροαλλεργιογόνα και τροφικά αλλεργιογόνα.

Αλλεργικά δερματικά tests σε φάρμακα.

Αλλεργικά δερματικά tests σε υμενόπτερα.

Θεραπεία βρογχικού άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, φαρμακευτικής, δερματικής αλλεργίας, αλλεργικού shock.

Ενέσιμη ανοσοθεραπεία-ειδική απευαισθητοποίηση.

Ενέσιμη ανοσορρυθμιστική θεραπεία με βιολογικούς παράγοντες.

Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.