+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Wellness

Swan Health and Wellness

Η φιλοσοφία του ανανεωμένου SWAN HEALTH & WELLNESS είναι η πολύπλευρη και ολιστική προσέγγιση των διαφόρων αναγκών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για γρηγορότερα, εγγυημένα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα, υπό την συνεχή επίβλεψη του επιστημονικού προσωπικού, με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματική ευθύνη.

To SWAN HEALTH & WELLNESS είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής και προσεγμένης αρχιτεκτονικής, με μίνιμαλ και ζεν στοιχεία, όπου η τεχνογνωσία της Δύσης και η φιλοσοφία της Ανατολής, συνδυάζονται αρμονικά.

Διαθέτει ιδιωτικούς χώρους, με ξεχωριστή διακόσμηση και δυνατότητα επιλογής μουσικής, που προσφέρουν διακριτικότητα και την απαραίτητη ηρεμία. Διαθέτει γυναικεία και αντρικά αποδυτήρια, με σάουνα και χαμάμ, τα οποία αποτελούν δωρεάν παροχή πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία. Τέλος, σας παρέχει δωρεάν στάθμευση σε ιδιωτικό πάρκινγκ, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, 152 34 Χαλάνδρι, Αθήνα
  • +30 210 6829466, 467, 468
  • website
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.