+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Διατροφή-Nutrition

The 1:1 diet by Cambridge Weight Plan

Ψάχνεις για έναν εξαιρετικά απλό τρόπο απώλειας βάρους, με αποκλειστική υποστήριξη ενός-προς-έναν; Βρες τον προσωπικό σου σύμβουλο, επιλέξε τα θρεπτικά ισορροπημένα προϊόντα και ακολούθησε το τέλειο εξατομικευμένο πρόγραμμά σου.

Η διατροφή The 1:1 Diet, αρχικά γνωστή ως Τhe Cambridge Diet, κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος και να ζήσουν πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένες ζωές.

Αναπτύχθηκε, δοκιμάστηκε και επικυρώθηκε από ειδικούς διατροφολόγους κι ερευνητές. "Το σώμα σας παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και χρησιμοποιεί τα αποθέματα λίπους για ενέργεια. Και επειδή η διατροφή είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, δεν χάνετε μυϊκή μάζα ούτε σας δημιουργούνται λιγούρες"

Από που ξεκίνησαν όλα

Το Cambridge Weight Plan αρχίζει πολύ πίσω. Μπορούμε να εντοπίσουμε τις ρίζες του στη δεκαετία του '60, όταν ο βιοχημικός Dr Alan Howard άρχισε να διερευνά την τέλεια διατροφή. Από το 1984, όταν η Cambridge Diet έγινε εμπορική στο Ηνωμένο Βασίλειο, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει τη βοήθεια, την υποστήριξη και τα προϊόντα μας.

Θα θέλαμε να σκεφτούμε ότι η εμπειρία του διαιτώμενου στην Cambridge Weight Plan είναι κάπως σαν να έχεις έναν φίλο δίπλα σου. Αλλά όχι έναν γκρινιάρη φίλο. Μοιάζει περισσότερο με έναν πραγματικά υποστηρικτικό, καταρτισμένο, συνετό και έμπειρο φίλο.

Το 2018, το πρόγραμμα μετονομάστηκε σε The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan επειδή λειτουργούσαμε πάντα ως ένας-προς-έναν (one-to-one). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας ήταν πάντα οι σχέσεις ενός-προς-έναν, είτε αυτό είναι μεταξύ ενός διαιτόμενου και του συμβούλου του είτε μεταξύ ενός συμβούλου και της ομάδας του. Η όλη φιλοσοφία μας είναι χτισμένη σε αυτές τις σχέσεις και δεν θα θέλαμε να αλλάξει αυτό.

Το σπίτι μας είναι στο ηλιόλουστο Corby του Northamptonshire, από το 1986.

Το 2014, η εταιρεία έγινε και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτησίας Εργαζομένων (EOA). Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που λέμε ότι κερδίσαμε το Βραβείο Επιχειρηματικής Δύναμης της Χρονιάς 2019 για την αφοσίωσή μας και τη δέσμευσή μας για την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Λειτουργούμε από τρία κτίρια στο βιομηχανικό συγκρότημα Weldon North στο Corby, όπου κατασκευάζουμε τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Τα Ready to Drink παράγονται από συνεργάτες μας τόσο στο Yorkshire όσο και στην Ευρώπη.

Η δίαιτα 1:1 by Cambridge Weight Plan είναι υπερήφανη που είναι εταιρεία μηδενικής υγειονομικής ταφής. Όλα τα απόβλητα που παράγονται στο κέντρο παραγωγής του Corby είτε αποστέλλονται για ανακύκλωση είτε χρησιμοποιούνται ως ενέργεια μετά από επανεπεξεργασία αποβλήτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια
  • 212 2134383
  • info@cwp.gr
  • website
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.