+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

Medical Esthetic

Biactive

Η Biactive Α.Ε, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PHYTOMER στην Ελλάδα, στοχεύει στην προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων αισθητικής, μηχανημάτων και εξοπλισμού με στόχο να αναβαθμιστεί το επίπεδο παροχής των αισθητικών.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Μία επίσκεψη στον κόσμο της ομορφιάς της Βiactive A.E καθίσταται πλέον αναγκαία.

Προϊόντα

Οι σειρές προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία Βiactive A.E καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος, καθώς κάνουν χρήση των αστείρευτων πηγών της φύσης. Τέλος, η εταιρεία προμηθεύει καλλυντικά προϊόντα στoυς πιο αναβαθμισμένους χώρους αισθητικής, τα οποία προσφέρονται με τη μορφή θεραπείας από έμπειρους αισθητικούς.

Εξοπλισμός

Έχοντας ως εγγύηση την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των Spa, προσφέρουμε λύσεις για τον σχεδιασμό και διαμόρφωση του χώρου σας. Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμούς, οι οποίοι βασίζονται κυρίως στον προσανατολισμό του χώρου.

Μηχανήματα

Η Βiactive Spa Concept πρωτοπορεί στον χώρο του SPA τα τελευταία 28 χρόνια και λειτουργεί με υψηλές διεθνείς προδιαγραφές στην επιλογή μηχανημάτων στα συνεργαζόμενα spa. Αυτό επιτυγχάνεται ανανεώνοντας και βελτιστοποιώντας τα μηχανήματα που προμηθεύει. Η εταιρεία ανταποκρίνεται άριστα στις εξελίξεις της τεχνολογίας και παρέχει σύγχρονα μηχανήματα στην ελληνική αγορά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Χέυδεν 3 & Πατησίων, 104 34 Αθήνα
  • 210 8215050
  • sales@biactive.gr
  • website
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.