+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
 • ΑΡΧΙΚΗ
 • >
 • BLOG

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαγογιάννη Ειρήνη

Δερματολογία

Τεχνολογία και Δέρμα: Τι διαφορετικό να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας

Αν κατά τη διάρκεια των εορτών δεν προλάβατε να φροντίσετε τον εαυτό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Τώρα πρέπει να βρεθεί χρόνος και για εμάς, να ανανεωθεί η επιδερμίδα και να δώσουμε στο πρόσωπο τη λάμψη που του αξίζει.

Για να επιτευχθεί αυτό, δεν αρκεί μόνο η καθημερινή χρήση των καλλυντικών προϊόντων, χρειάζεται και μια εξειδικευμένη θεραπεία από τον/τη δερματολόγο μας.

Με σύμμαχο την τεχνολογία, σας παρουσιάζουμε τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες που επιβάλλεται να προσφέρουμε στην επιδερμίδα.

GeneO+ by Pollogen. H ιδανική συσκευή θεραπείας προσώπου για ένα νέο, φρέσκο, λαμπερό και φυσικά ακτινοβόλο δέρμα. Το GeneO+  είναι η συσκευή που προσφέρει μοναδικό συνδυασμό προηγμένων τεχνολογιών (Oxygeneo, Tripollar RF, & Ultrasound) σε μια θεραπεία προσώπου που λειτουργεί τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό δέρμα.

Το GeneO+ by Pollogen είναι  μια μη επεμβατική θεραπεία, και παρέχει ταυτόχρονα 4 βασικές θεραπείες:

 • Απολέπιση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος
 • Οξυγόνωση που παράγεται από μέσα
 • Έγχυση μοναδικών τύπων αναζωογόνησης
 • Σφίξιμο & περιγράμματα

Η διαδικασία Pollogen Geneo βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία καψουλών δραστικής ουσίας Capsugen και τον ορό που αντιστοιχεί σε κάθε κάψουλα. Η κάψουλα συνδυάζει όλα εκείνα τα ευεργετικά ενεργά συστατικά μαζί με τα απολεπιστικά και οξυγονωτικά στοιχεία. Η κάψουλα κάνει απολέπιση στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει και ανανεώνει το δέρμα. Ταυτόχρονα προετοιμάζει την επιδερμίδα για θεραπεία ενώ εγχέει τα ενεργά συστατικά, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα σίγουρο και αποδοτικό αποτέλεσμα.

Η οξυγόνωση της επιδερμίδας πραγματοποιείται εσωτερικά με απόλυτα φυσικό τρόπο οξυγόνωσης των κυττάρων.  Η δράση αυτή αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Το Geneo+ παρέχει ιδιαίτερα αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, ενισχύοντας τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος.

Οι θεραπείες GeneO+ by Pollogen είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, οποιαδήποτε εθνότητα και χρωματισμό, ακόμα και για ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, ενδείκνυται για όσους έχουν ουλή που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσαν να υποστούν επεξεργασία τριβής.

Το GeneO+  είναι ασφαλές στη χρήση του για όλους τους τόνους της επιδερμίδας και μπορεί θεραπεύσει το ευαίσθητο δέρμα χωρίς ερεθισμούς.

Με τη μέθοδο GeneO+  επιτυγχάνεται ενυδάτωση του δέρματος, ανανεωμένη νεανική λάμψη, αντιγήρανση και ανάπλαση, μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, αυξημένο κολλαγόνο, βελτιωμένη παραγωγή κυττάρων του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες RF. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες αν και είναι σχετικά νέα τεχνολογία, αποτελεί κλασική θεραπεία για την αναζωογόνηση του προσώπου. Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, είναι μη επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος, γνωστή και ως “μη χειρουργικό lifting”.

Οι Ραδιοσυχνότητες RF συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των υπερήχων και ραδιοκυμάτων RF, στοχεύουν απευθείας στους χαλαρωμένους ιστούς του δέρματος, φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του προσώπου διεγείροντας τους ινοβλάστες και τα αναγεννητικά κύτταρα της επιδερμίδας .Έτσι ξεκινούν να παράγουν μεγαλύτερες ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι γνωστές πρωτεΐνες νεότητας.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται άμεσα ορατή σύσφιξη και φυσικό αποτέλεσμα lifting.

Χαρίζουν άμεση ανόρθωση χωρίς τομές, βελόνες και ουλές. Αντιμετωπίζεται η χαλάρωση προσώπου και λαιμού, βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος, μειώνεται το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς εξελίσσεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Επισκεφθείτε άμεσα τον/τη δερματολόγο σας, και συμβουλευτείτε τις καλύτερες θεραπείες και μεθόδους,  που ταιριάζουν για κάθε περίπτωση μεμονωμένα στο δικό σας δέρμα.

Δερματολόγος

Λαγογιάννη Ειρήνη

 • Φοίβης 46, 16674
 • 2108985811
 • 6974123978
 • lagogiair@gmail.com

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Fractional Laser Mosaic

περισσότερα

Απολέπιση δέρματος μετά το καλοκαίρι

περισσότερα

Χλώριο και χημικά πισίνας. Τι προκαλούν στο δέρμα και πως μπορούμε να το προστατεύσουμε

περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακχαρώδης Διαβήτης και Δέρμα

περισσότερα

Λεύκη: Συμπτώματα & Αντιμετώπιση

περισσότερα
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.