+30 210 60 96 939, +30 210 80 35 737
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • >
  • BLOG

ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Μαρίνη Μαστρογιαννάκη Αλεξάνδρα

Κοπή Πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Με μεγάλη επιτυχία, αθρόα προσέλευση, παλμό και κέφι, το Δ.Σ του ιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας ,το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο “ELYSIAN” στη δυτική παραλία Καλαμάτας.

Ο Όμιλος των ιατρικών διαγνωστικών εργαστηρίων βιοπαθολογίας “ANALYSIS” εκπροσωπήθηκε δυναμικά, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την απόσταση, από την εργαστηριακή ιατρό, μικροβιολόγο-βιοπαθολόγο Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη, τον σύζυγό της ιατρό δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αριστείδη Μαρίνη,τον εργαστηριακό ιατρό μικροβιολόγο- βιοπαθολόγο Πέτρο Σίψα, τη σύζυγό του Τσέρυ Καραμαλίκη, τη Χρυσούλα Κοντού βοηθό μικροβιολόγου και τη Δήμητρα Χηναρη γραμματέα και φοιτήτρια νοσηλευτικής.
Και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Mεσσηνίας κ. Δημήτριο Τζωρτζίνη και τους λοιπούς θεσμικούς φορείς. Δήλωσε δέ ,την σθεναρή και αδιαπραγμάτευτη παρουσία του στο ιατρικό γίγνεσθαι της Μεσσηνιας.

Βιοπαθολόγος

Μαρίνη Μαστρογιαννάκη Αλεξάνδρα

  • Αμβροσίου Φραντζή 19, 24500
  • 2761023845
  • 6972022737
  • analysis.marini@gmail.com
Med Professionals Logo

Ο όμιλος επικοινωνίας Med-Professionals αποτελεί ένα δυνατό δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών με ηγετικό ρόλο την ιατρική ενημέρωση αλλά και στην προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενημέρωσης σε ασθενείς που επιθυμούν εξειδικευμένη κι εξατομικευμένη θεραπεία. Εστιάζουμε στην επικοινωνία ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, δύο αξίες που ακολουθούν τους Med-Professionals από την πρώτη στιγμή της ένταξής τους στον χώρο της Ιατρικής Ενημέρωσης.